Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Tanácsra lenne szükségem! Mit...

Mani--89 kérdése:

Tanácsra lenne szükségem! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Elég nehéz anyagi körülmények között vagyok,van munkahelyem,de a keresetemet haza (kell) adom,mert csak így tudunk megélni...csajozni szeretnék,de buszra sincs pénzem nemhogy rózsára...23éves vagyok és még szűz...ha mégis sikerült megismerkednem egy lánnyal,valahogy nem értette meg,h miért is nem tudom őt meghívni valamire.(ez már 3lányal így volt) viszont már nehezen bírom szex nélkül...mit csináljak?
2013. ápr. 6. 18:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Menj nyafogni valami netes oldalra...vagy várj, ezt már megtetted. Huh. Akkor nem tudom.
2013. ápr. 6. 18:26
 2/5 anonim ***** válasza:
Plusz munka jutott már az eszedbe?
2013. ápr. 6. 18:28
 3/5 anonim ***** válasza:
ez fura,a párom suli mellet dolgozik de soha egy szóval nem panaszkodtam neki amiért nem hív meg sehová,ha nem volt pénze buszra akkor én utaztam le hozzá,ne anyagias lányokat keresse,az is elég ha ünnepnapokon(karácsony,szülinap) és a féléves/éves évfordulótokra veszel valamit
2013. ápr. 6. 18:31
 4/5 anonim ***** válasza:
Szilvásbuktát, mert szeretem.
2013. ápr. 6. 18:55
 5/5 anonim ***** válasza:

kérdező... teljesen megértelek... én is így vagyok:(

Hívd el a csajt sétálni, az ingyen van.... vagy direkt mennyetek el stoppolni 0 forinttal, az is ingyen van, és még kalandos is..:) ha a csaj normális akk megérti a helyzeted.... ha nem, akkor kár az egész...

2013. ápr. 6. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!