Azoktól kérdezem akik nem kapcsolatban veszítették el a szüzességük?
megbántam. nagyon jó volt és a fiú nagyon jól megtette a magáét. de igazából nem is élveztem.
22/L
Nem bántam meg.
18 éves voltam, egy nagyon régi jóbaráttal történt meg (akivel mellesleg a "szikra" is megvolt). Jó volt, szenvedélyes, kötöttségek nélküli, semmi izgulás. Mai napig nem tudja, hogy nekem az volt az első és ez így van rendjén. Én eleve így terveztem (akikkel jártam, direkt nem feküdtem le velük, nem akartam, hogy szakítás után ezzel verjék a mellüket, én meg sírjak, hogy "de én még a szüzességemet is nekiadtam...blablabla").
16 évesen is elveszthettem volna az első nagy szerelmemmel, akivel fél évig jártam... De apámék sose engedték, hogy nála aludjak, csak úgy meg nem mertem felmenni hozzá. DE JÓL TETTÉK, HOGY TILTOTTAK! Utána kiderült, hogy egy p.cs, mai napig bánnám, ha lefeküdtem volna vele. A többi pasim meg amúgy se lett volna rá méltó.
Szóval nem bántam meg, sőt, az egyik legjobb döntésem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!