Ti elitélnétek?
Figyelt kérdés
a szüzesègemet az unokatesommal vesztettem el ..2013. ápr. 5. 16:49
21/26 anonim válasza:
Szerintem mindenki azzal szexel akivel akar, hogy neked erre volt igényed lelked rajta.
Csak meg ne bánt ha vissza gondolsz arra a bizonyos első alkalomra. Mert ezt már nem tudod vissza csinálni.
22/26 anonim válasza:
Meg van rólad a véleményem,valószínűleg,nem sok észt osztottak,de ne aggódj vannak még páran így,gondolom 16nál nem vagy több..
23/26 anonim válasza:
Nekem volt egy osztálytársam általánosban aki 14 évesen az unokatesójával szexelt először (a srác 20-on x éves volt akkor) na mondjuk mindkettőnek belógott a lóláb rendesen..
Nem te vagy az véletlenül?:))
24/26 anonim válasza:
Simán megrugdosnálak ha a kölköm lennél az tuti
25/26 anonim válasza:
Jogilag házasodhatsz is az unokatestvéreddel (kivétel 1. unokatestvér!), ha előtte részt vesztek mindketten pszichológiai vizsgálaton.
Ha törvény szerint házasodhatsz, akkor szerintem közösülhetsz is vele
26/26 anonim válasza:
Előző vagyok
Persze az, hogy a jogrendszer megengedi, még nem jelenti hogy ez erkölcsös is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!