Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ti elitélnétek?

Ti elitélnétek?

Figyelt kérdés
a szüzesègemet az unokatesommal vesztettem el ..
2013. ápr. 5. 16:49
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
51%

Szerintem mindenki azzal szexel akivel akar, hogy neked erre volt igényed lelked rajta.

Csak meg ne bánt ha vissza gondolsz arra a bizonyos első alkalomra. Mert ezt már nem tudod vissza csinálni.

2013. ápr. 5. 19:15
 22/26 anonim ***** válasza:
Meg van rólad a véleményem,valószínűleg,nem sok észt osztottak,de ne aggódj vannak még páran így,gondolom 16nál nem vagy több..
2013. ápr. 5. 19:34
 23/26 anonim válasza:

Nekem volt egy osztálytársam általánosban aki 14 évesen az unokatesójával szexelt először (a srác 20-on x éves volt akkor) na mondjuk mindkettőnek belógott a lóláb rendesen..

Nem te vagy az véletlenül?:))

2013. ápr. 5. 19:45
 24/26 anonim ***** válasza:
46%
Simán megrugdosnálak ha a kölköm lennél az tuti
2013. ápr. 6. 01:21
 25/26 anonim ***** válasza:

Jogilag házasodhatsz is az unokatestvéreddel (kivétel 1. unokatestvér!), ha előtte részt vesztek mindketten pszichológiai vizsgálaton.

Ha törvény szerint házasodhatsz, akkor szerintem közösülhetsz is vele

2013. ápr. 6. 11:46
 26/26 anonim ***** válasza:

Előző vagyok

Persze az, hogy a jogrendszer megengedi, még nem jelenti hogy ez erkölcsös is

2013. ápr. 6. 11:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!