Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ti elitélnétek?

Ti elitélnétek?

Figyelt kérdés
a szüzesègemet az unokatesommal vesztettem el ..
2013. ápr. 5. 16:49
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
25%
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
2013. ápr. 5. 16:57
 12/26 A kérdező kommentje:
hagyjatok
2013. ápr. 5. 16:58
 13/26 anonim ***** válasza:
50%
El.
2013. ápr. 5. 17:00
 14/26 anonim ***** válasza:
67%

nem kell ezekkel foglalkozni

megtörtént és kész, nem kell mondani senkinek, kettőtök között marad N

2013. ápr. 5. 17:00
 15/26 anonim ***** válasza:
70%
Szánalmas...
2013. ápr. 5. 17:04
 16/26 anonim ***** válasza:

Nem vagyok se bíró,sem pedig isten.Van,amiről meg van a véleményem,de nem igazán érdekel,hogy ki mit csinál,amíg nem árt vele nekem.

Az viszont elképzelhető,hogy nem kezdenék valakivel párkapcsolatot a múltbéli tettei miatt,mert egy emberhez a múltja is hozzá tartozik és számításba kell vennie,hogy a tettei,hogy befolyásolják majd az életét a jövőben.Sokan viszont,ahelyett,hogy vállalnák a következményeket inkább hőbörögnek,amikor visszanyal a fagy és pont a korábbi meggondolatlanságuk miatt esnek pofára.

Szóval nem ítélnélek el,de ha ez kiderülne,akkor nem biztos,hogy utána akarnék tőled bármit is.

2013. ápr. 5. 17:13
 17/26 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy hagyjatok? Te írtad ki ide a kérdést okoskám. Az meg ha tényleg így történt, akkor undorító vagy ne haragudj.
2013. ápr. 5. 17:19
 18/26 anonim ***** válasza:
22%
Büszke lehetsz magadra.
2013. ápr. 5. 17:37
 19/26 anonim ***** válasza:
30%

"hagyjatok" Na ne hogy már még te legyél megsértődve!

Te kérdezted, miért mire számítottál hogy meg leszel dicsérve hogy milyen ügyes voltál? Hát az...nem-e sikerült be egy gyerek is már? Csak hogy teljes legyen a családfa!

2013. ápr. 5. 17:48
 20/26 anonim ***** válasza:
39%
Szerintem nem azért sértődött meg,amit válaszoltatok,hanem azon ahogy válaszoltatok.Szerintem is hülyeséget csinált,de szerintem ugyanolyan ember,mint bármelyikünk és megérdemli,hogy normálisan beszéljenek vele.Tévedni emberi dolog.
2013. ápr. 5. 18:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!