Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélnétek? Vagy egyáltalán mit gondolnátok?
Figyelt kérdés
Adott két fiatal egyetemista, akik már jó ideje együtt vannak. Szeretik egymást nagyon, de olyan helyzetben vannak, hogy a szobatársak otthonülősek nincs lehetőség, hogy kettesben legyenek és hogy együtt lehessenek úgy. Ezért egy harmadik társaságában szeretkeznek, mert egyszerűen nincs más lehetőség. Elítélnétek a párt? vagy mit gondoltok az ilyen helyzetekről?2013. jan. 3. 12:12
2/17 anonim válasza:
ha azt a harmadikat nem zavarja.. akkor.. :D de én nem örülnék ennek, kultúrálatlan dolognak tartom....
3/17 anonim válasza:
Nálunk simán lelépett mindenki egy órára, nem olyan nagy dolog ez. Egyenesen megmondjátok, hogy kettesben szeretnétek lenni, egy fiatal ha ezt nem érti meg, ott gondok vannak.
Szerintem rettenetesen gáz többed magaddal szexelni, de ti tudjátok...
4/17 anonim válasza:
Azért az érdekes, hogy az a harmadik nem képes elmenni egy pohár bort meginni, vagy bárhol máshol lenni egy két órát.
5/17 anonim válasza:
Na, ezért nem mentem én egyetemre!
6/17 A kérdező kommentje:
Abszolút sehova nem képes elmenni, Én rengeteget járok el, több hétvégét külföldön is töltöttem, amellett, hogy még haza is jártam. Ő nem. Mindig otthon van.
2013. jan. 3. 12:24
7/17 A kérdező kommentje:
Szóval neki könnyű dolga van a barátjával, nekünk meg marad ez.
2013. jan. 3. 12:25
8/17 anonim válasza:
Elég igénytelenek vagytok. Következö fokozat, ha az utcasarkon megálltok dugni egyet (mint a kutyák)?
9/17 A kérdező kommentje:
Persze, pontosan ez lesz a következő fokozat, mert Te olyan jól ismersz minket és a kapcsolatunkat és mert tökéletesen ismered a helyzet minden apró részletét. Köszönöm az építő jellegű és egyáltalán nem vádaskodó hozzászólásodat Kedves Utolsó!
2013. jan. 3. 12:34
10/17 anonim válasza:
szerintem is gáz...a pár hozzáállása is meg a szobatársé is...ha én lennék ilyen helyzetbe, akkor inkább hagynám hogy bepókhálósodjak ott lent, mint hogy más társaságában csináljuk...de a legegyszerűbb hogy megoldanánk máshol/máshogy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!