Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elítélnétek? Vagy egyáltalán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elítélnétek? Vagy egyáltalán mit gondolnátok?

Figyelt kérdés
Adott két fiatal egyetemista, akik már jó ideje együtt vannak. Szeretik egymást nagyon, de olyan helyzetben vannak, hogy a szobatársak otthonülősek nincs lehetőség, hogy kettesben legyenek és hogy együtt lehessenek úgy. Ezért egy harmadik társaságában szeretkeznek, mert egyszerűen nincs más lehetőség. Elítélnétek a párt? vagy mit gondoltok az ilyen helyzetekről?
2013. jan. 3. 12:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ez elég gáz,h a harmadik ember is ott van.Máshol nem tudnátok megoldani?
2013. jan. 3. 12:40
 12/17 anonim ***** válasza:

Szerintem egyszerűen neveletlenség, mások szabadságát korlátozni pusztán a saját magam öröméért. Ezért valamiféle kompromisszumot kezdeményeznék a helyetekben. Én a magam részéről nagyon betudok pörögni, ha valaki nem tartja tiszteletben a szabadságom, olyankor szándékosan hangulatot rontok, végső esetben bokszot indukálok :) Szerintem felnőtt módon beszéljétek meg a szobatársakkal, hogyan lehetne ezt megoldani, úgy hogy egyik fél se érezze magát sz@rul vagy megalázva.

25/f

2013. jan. 3. 12:41
 13/17 anonim ***** válasza:
#8 vok. Kérdezted :"Elítélnétek a párt? vagy mit gondoltok az ilyen helyzetekről?" Nekem ez a véleményem a viselkedésetekröl. Én nem sértettem meg a személyedet, mint te tetted velem. Nem tudom, milyen egyetemre jársz, de alapvetö emberi kulturát nem sokat sajátitottál el eddig. Igyekezz potolni!
2013. jan. 3. 12:43
 14/17 A kérdező kommentje:

Csak akartam tudni mások, mit gondolnak erről, mert nekem is az a véleményem, hogy nem helyes, és rosszul is érzem magam tőle. Mi már megbeszéltük, hogy többet nem fogjuk így alakítani a dolgokat akkor inkább nem leszünk együtt.

Köszönöm mindenkinek.

2013. jan. 3. 12:47
 15/17 anonim ***** válasza:
Vannak manapság ezek a búvóhelyek, amikor ki lehet bérelni pár órára egy helyet. Arra nem gondoltatok még?
2013. jan. 3. 13:19
 16/17 anonim ***** válasza:
Háááát... számomra taszító más jelenlétében szeretkezni. Ikább megpróbálnám megoldani máshogy - elküldeni a másikat moziba, átmenni máshova, elköltözni...
2013. jan. 3. 14:19
 17/17 anonim ***** válasza:
vagy vegyétek be, őt/őket is, az a karaj
2013. jan. 3. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!