Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ha egy férfi aggszűz 25 éves...

Ha egy férfi aggszűz 25 éves koráig, utána egyetlen nőnek se fog kelleni?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 4. 22:38
1 2
 11/17 Noydra ***** válasza:
28%

Nem akarok kötekedni, de nem tudhatod pontosan, mi volt régen...

Az sem volt ám jobb, amikor az anyák döntötték el kihez menjen hozzá a lányuk. Aztán, ha egy faszi tehetősebb családból volt, lehetett akármilyen génselejt, mégis lett egy életre felesége, akit éppen kinéztek neki.

Most meg akik itt rinyálnak, hogy nincs és nem is lesz nőjük, mert így meg úgy néznek ki, meg eljárt felettük az idő, azok most mit csináljanak? Ebben a világban már tenni is kell érte valamit, de ez sokaknak nem esik le :/

2013. ápr. 6. 00:51
 12/17 anonim ***** válasza:
28%
Dehogynem fog kelleni!!! Az anyjának biztos XD XD XD
2013. ápr. 6. 01:27
 13/17 anonim ***** válasza:
50%
Mekkora hülyeség ez. Lehet, hogy régen jobbak voltak a közösségek, de most meg már kicsi a világ, egy másik földrészen elővel ugyanolyan könnyen beszelgethetsz, mint a szomszéddal. Ma az egész világ potenciális jelölt lehet. Húsz éves koromig anyuci szoknyaja mögött éltem, nem volt még soha kapcsolatom, szinte ki sem mozdultam otthonról. Ekkor elhatároztam, ez így nem mehet tovább. Kimentem külföldre világot látni és jé, már nem vagyok szűz. A kerdezőnek: én azt csinálnám a helyzetben, hogy
2013. ápr. 6. 08:16
 14/17 anonim ***** válasza:
50%
Folyt. Minden nap elhívnék valakit randizni. A nagy számok törvénye alapján egyszer csak összejön valami.
2013. ápr. 6. 08:18
 15/17 anonim ***** válasza:
65%
Hidd el, hogy egyszer hálás leszel, amiért így történtek a dolgok. Legalább nem okoztál saját magadnak sokkos élményt. 21 voltam, haragban az egész világgal. Aki élt és mozgott ellenségnek tekintettem. Jött egy fiú, én meg úgy éreztem, hogy már minden mindegy, lefeküdtem vele, jártam vele, életem legkeservesebb hónapjai következtek, olyannyira, hogy most 25 éves fejjel képtelen vagyok felnőtt, érett párkapcsolatot összehozni. Félek a férfiaktól. Az ismerőseim állítása szerint szép, intelligens nő vagyok, és igazából sorban állnak a férfiak, nem tucatjával, de mindig akad 1-2 próbálkozó szellemű, de én egyszerűen képtelen vagyok bármire is. Úgyhogy ha átgondolod ezt, meglátod, hogy megkímélted magad pár borzalmas dologtól.
2013. ápr. 9. 11:43
 16/17 A kérdező kommentje:
Ha már egy életem van, bármi áron szexelek legalább egyszer.
2013. ápr. 9. 15:17
 17/17 Noydra ***** válasza:
0%
Ha "csak" ez a bajod, akkor neked is tudom ajánlani a bulikat-koncerteket-karneválokat-DE főleg a fesztiválokat... Elég sok olyan csajt találhatsz ott, akinek csak ez kell :) A színvonal nem üti a plafont, de legalább feléd sem nagyok az elvárások...:)
2013. ápr. 9. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!