Mi lehet a gond?
1 hete fekudtem le a baratommal elsonek, ketszer voltunk azota ugy egyutt, de viszont en nem elvezem, nem tudok elmenni! Ez normalis?A masik kerdesem, hogy vedekeztunk nagyon figyelt ra, hogy a gumi ne szakadjon ki..de nem jott meg 5 napja kellett volna. Nem lehetek terhes, mert a gumi nem szakadt ki, most akkor mi
van?
17/L
Nem kell attól megijedni,hogy nem volt hüvelyi orgazmusod,ugyanis a nők nagyobb %-ának nincs hüvelyi orgazmusa.Hogy miért,azt nem tudom..mondjuk én hála Istennek nem tartozom ezekhez a nőkhöz,de már nem egy helyen olvastam erről.Szóval ezt tapasztald ki magadnak,hogy mivel lehetne nálad elérni egy hüvelyi orgazmust és csináljátok úgy a pároddal.
Késni pedig késhet a szextől is,mert ilyenkor kicsit megzavarhatja a hormonokat.1 hét késés még belefér,de ha utána sem jön meg,azért én ellőnék 1 terhességi tesztet,hogy tutira menjek.
23/N
De mikor magamnak csinalom, eltudok menni!
Koszonom az eddigi valaszokat!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!