Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mi lehet a gond?

Mi lehet a gond?

Figyelt kérdés

1 hete fekudtem le a baratommal elsonek, ketszer voltunk azota ugy egyutt, de viszont en nem elvezem, nem tudok elmenni! Ez normalis?A masik kerdesem, hogy vedekeztunk nagyon figyelt ra, hogy a gumi ne szakadjon ki..de nem jott meg 5 napja kellett volna. Nem lehetek terhes, mert a gumi nem szakadt ki, most akkor mi

van?

17/L

2013. ápr. 2. 19:50
 1/7 anonim ***** válasza:
lehet hogy nincs huvelyi orgazmusod... az elso utan nekem is kesett.. nem terhesseg miatt! :DD
2013. ápr. 2. 19:55
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem kell attól megijedni,hogy nem volt hüvelyi orgazmusod,ugyanis a nők nagyobb %-ának nincs hüvelyi orgazmusa.Hogy miért,azt nem tudom..mondjuk én hála Istennek nem tartozom ezekhez a nőkhöz,de már nem egy helyen olvastam erről.Szóval ezt tapasztald ki magadnak,hogy mivel lehetne nálad elérni egy hüvelyi orgazmust és csináljátok úgy a pároddal.

Késni pedig késhet a szextől is,mert ilyenkor kicsit megzavarhatja a hormonokat.1 hét késés még belefér,de ha utána sem jön meg,azért én ellőnék 1 terhességi tesztet,hogy tutira menjek.

23/N

2013. ápr. 2. 21:32
 3/7 HEndre válasza:
Az,hogy nincs orgazmusod az első együttléted után ennyivel,az semmiképpen sem gond! Számolni kell ilyenkor a dolog természetéből adódó stresszel! Ha hosszabb távon (2-3 hónap) sem lesz orgazmusod,akkor még mindig vannak lehetőségeid. Próbáld meg feltérképezni azt,hogy a tested mire,hogy reagál. Ne erőltesd,egyszerűen csak kísérletezz egyedül,vagy a barátoddal együtt. Ehhez kell az ő rugalmassága is,és az ,hogy ne ébresszen benned "teljesítménykényszert". Addig,amíg arra koncentrálsz,hogy nem tudsz elmenni,jó esélyed van rá,hogy nem is fogsz. Próbáld meg a szexualitást megélni,örömöt szerezni a párodnak. Ha ezekre helyezed a hangsúlyt és a párod is így tesz,lesz orgazmusod... Ha a hüvelyi orgazmus mégsem lenne lehetséges (az előttem szólónak van igaza ebben),akkor sem szabad csüggedni! orgazmust rengeteg módon,különböző ingerek hatására,különböző intenzitással is el lehet érni. Ne legyen célod az orgazmus hajhászása! Élvezd a szexet! Védekezés: Ha a petting során volt esély arra,hogy a sperma,vagy az előváladék a hüvelybe jusson,akkor nem zárható ki a terhesség. Ami viszont valószínűbb (Ha a gumi miatt a terhességet alapvetően kizárhatónak tekintjük), hogy az együttlét okozta pszichológiai megterhelés okozza a kimaradást.Előfordulnak olyan esetek,amikor egy teljes vérzés is kimaradhat emiatt. A menstruációt amúgy is alapvetően befolyásolja az egyén lelkiállapota. Tehát emiatt nem aggódnék egyelőre! Ugyanakkor ahogy azt előttem írták,érdemes lenne idővel egy tesztet megcsinálni. Akkor te is megnyugszol. Ha mégis terhes lennél,akkor pedig a szükséges lépéseket megtudod tenni időben. Nőgyógyász felkeresése,stb.. A további lehetőségeket ő majd vázolja neked.
2013. ápr. 3. 10:12
 4/7 A kérdező kommentje:

De mikor magamnak csinalom, eltudok menni!

Koszonom az eddigi valaszokat!:)

2013. ápr. 3. 22:05
 5/7 HEndre válasza:
Akkor valószínűleg valami közted és a barátod között nem stimmel. Itt csak találgatni lehet. Célszerű lenne átgondolnod,hogy ő-e az a pasi,akit valójában akarsz,vagy csak azért vagytok-e együtt,mert épp nincs más? Esetleg próbáld meg vele részleteiben átbeszélni ezeket a dolgokat. Keressétek meg közösen,hogy mit,hogyan lehetne másként csinálni? Dolgozzatok azon,hogy nagyobb vágy ébredjen benned a szeretkezésre. Ne "essetek " rögtön egymásnak. Hagyd magad kényeztetni és kényeztesd őt is! Mennyi idős a pasid? A szexualitásban a kölcsönös örömszerzés a lényeg. Ha valamelyik fél ezt nem éli meg,akkor valami gáz van. Ennek oka van és ezt ketten együtt fogjátok megtalálni.
2013. ápr. 4. 09:35
 6/7 A kérdező kommentje:
O 18 eves! Elottem mar volt egy baratnoje, vele volt elsonek! Azt mondta, hogy a volt baratnoje se ment el soha..pedig majdnem 1 evet egyutt voltak!
2013. ápr. 5. 06:53
 7/7 HEndre válasza:
Akkor azért ez már több mint gyanús...:) Mondjuk 18 évesnél lehetne kicsit idősebb,több tapasztalattal,és talán neked is jobb lenne.
2013. ápr. 6. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!