Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Velem vagy a baratommal lehet...

Velem vagy a baratommal lehet a gond? Es en mikor fogom elvezni vagy egyaltalan elvezni fogom valamikor? Es meddig fog meg fajni?

Figyelt kérdés

A baratommal lefekudtunk mar ketszer , en szuz voltam o nem. Elsonek mikor csinaltunk nagyon fajt de nem vereztem. Masodjara mar nem fajt anyira de akor sem vereztem de nem is elveztem.

A baratom viszont hamar elment mindket alkalommal.

Nemtudom h szuz vagyok e meg vagy nem?

Mikor fogom en is elvezni ?

Velemenyeket kerek ki mit gondol vagy mit tud tanacsolni :) Tapasztaltabbak jobban tudjak.

2012. dec. 23. 21:16
 1/7 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy még nem szakadt át a szûzhártyád, valakinek nehezebben szakad át! 4. 5. Alkalom után már biztosan élvezni fogod! :)
2012. dec. 23. 21:22
 2/7 anonim ***** válasza:
Hát,lehet nem olyan ügyes a srác...
2012. dec. 23. 21:31
 3/7 anonim ***** válasza:

ha magát az együttlét érzését sem élvezed az rossz...az orgazmus pedig nem jön azonnal, türelem, gyakorlás kell hozzá és előjáték. Plusz bizalom, de az sok és önbizalom.

23n

2012. dec. 23. 22:02
 4/7 A kérdező kommentje:
az egyuttlet erzeset elvezem de a sexet meg nem.
2012. dec. 23. 22:05
 5/7 anonim ***** válasza:
Eléggé felizgatott előtte?
2012. dec. 23. 23:18
 6/7 A kérdező kommentje:
hat nem volt 100%-os de mondjuk h igen...
2012. dec. 23. 23:33
 7/7 anonim ***** válasza:

hány évesek vagytok? nyugiii....elsőre ha te szűz voltál nem szokott azonnal jó lenni. Ne is hajkurászd azt az érzést, élvezd az együttlétet, legyetek türelmesek és menni fog...A pároddal meg beszélj erről a gyorsan elmegy dologról, húzzátok tovább...ha te izgatod őt, akkor azt lassan tedd, néha néha megszakítva...

nekem a párom azt mondta, hogy nála ez azért nem probléma, mert kitapasztalta magának anno.

2012. dec. 23. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!