Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mi lehet a gond? Egyáltalán...

Mi lehet a gond? Egyáltalán ez gond?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy kényes kérdésem lenn :$

Szóval... Van egy olyan gondom, hogy a fitymám alul nem feltapadva van, hanem odanőtt a makkomhoz. Ez első szeretkezéskor fog változni, vagy ez csak műtéttel helyrehozható Esetleg ez teljesen természetes

2010. jan. 11. 18:15
 1/8 anonim ***** válasza:
műtét
2010. jan. 11. 18:17
 2/8 anonim válasza:

Szerintem is nézesd meg!

Üdv:PUBY

2010. jan. 11. 18:36
 3/8 anonim válasza:
Orvos szerintem is.
2010. jan. 11. 20:09
 4/8 anonim válasza:
Verd a FASZOD ha kell ha nem... :-xD És helyre jösz.. :-D
2010. jan. 11. 22:06
 5/8 anonim válasza:
Szerintem mindenképpen szedd össze magad és nézesd meg, ismerek olyat aki későn ment el és sokat vesződött vele utánna. Igaz helyre jött és teljesen normális szexuális életet él, de az ilyennel nem szabad játszani, vedd komolyan!!
2010. jan. 12. 09:44
 6/8 A kérdező kommentje:

Őszintén szólva komolyan veszem a dolgot, mindent komolyan veszek... Talán ez baj is, 14 évesen ez a "túlzott" komolyság.

Amúgy csak azért kérdeztem, mert gondoltam, hogy orvos. Van egy nagyon aranyos barátnőm és igaz, hogy nem mostanra tervezzük az első szeretkezést(kb. 3 év) De szeretném, ha minden rendben lenne és felejthetetlen lehessen neki. Tudom, hogy ennek semmi köze hozzá, csak azért érdekelt a dolog. Köszi a válaszokat! Ha valaki még kíván hozá fűzni valami, akkor írjon legyen szíves. :-)

2010. jan. 12. 16:13
 7/8 anonim válasza:
Csak hogy ezek szerint nem vagy Zsidó :-D
2010. febr. 5. 06:33
 8/8 A kérdező kommentje:
Hát az nem. :-D
2010. febr. 6. 08:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!