Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ha 3 ujjamat be tudom dugni...

Ha 3 ujjamat be tudom dugni magamnak úgy, hogy nem vagyok felizgulva annyira akkor nem lehet majd nagy gond a sexnél?

Figyelt kérdés
2011. nov. 12. 00:31
1 2
 1/14 anonim válasza:
100%

A hüvely tetszőleges méretű péniszt képes befogadni, alkalmazkodik hozzá, így az általad megadott információ lényegtelen. Egy gyerek is kifér rajta szükség esetén, rendkívül szívós és alkalmazkodóképes szerv.

Hány éves vagy?

2011. nov. 12. 00:33
 2/14 A kérdező kommentje:

de a fájdalomra méretére is gondolok itt

18

2011. nov. 12. 00:46
 3/14 anonim ***** válasza:
Szerintem nem lesznek gondok.
2011. nov. 12. 00:50
 4/14 anonim válasza:
Nincs illetve nem szabad fájdalomnak lennie. Izgalmi állapotban ha benedvesedsz és a pasid finoman bánik veled akkor óvatosan tolja be és a hüvelyed alkalmazkodik a méretéhez.
2011. nov. 12. 00:54
 5/14 anonim ***** válasza:

Ha 3 ujj befér, akkor ez se jelent gondot:

[link]

2011. nov. 12. 00:58
 6/14 anonim ***** válasza:

de.

simán lehet gond,mert ennyire kitágult muffba simán belelankadhat a farok,mert nem lesz szoros,kivéve,ha nem Rocco lesz a partnered.

uh hü-lyeség amit csinálsz.

minél szűkebb,annál jobb.

nincs kiábrándítóbb a kolompolásnál,az olyanokat max seg-gbedugni lehet.

2011. nov. 12. 02:05
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Előzőnek igaza van. Úgy feltolod magadnak a 3 ujjat, hogy fel se vagy izgulva, akkor izgalmi állapotban harangozni fog a f@sz benned.

Szerintem épp ideje elkezdened azokat a kegel gyakorlatokat, mert nagy f@szú férfit találni nehezebb mint kigyúrtat.

21F

2011. nov. 12. 04:05
 8/14 anonim ***** válasza:

Nem tudom, neked mennyire számít nagy gondnak, hogy az elsőnél és a századiknál sem fogsz érezni semmit...

Bocs, de nekem két gyerek után se fér fel kapásból 3 ujj, csak ha nagyon beindultam, és akkor se lehet megcsinálni az "ötujjas bundakesztyűt".

Ja, és szülésnél se lesz gond, tutira nem lesz gátmetszésed.

Igaza van pár hozzászólónak, marha gyorsan állj neki a Kegel-gyakorlatoknak, ha csak nincsenek hurkapálca vastagságú zongorista ujjaid.

...de... akkor is!

2011. nov. 12. 08:44
 9/14 A kérdező kommentje:
bocsánat 2 megy be, 3 akkor ha fel vagyok izgulva, de az se könnyen
2011. nov. 12. 15:40
 10/14 anonim ***** válasza:

Akkor határeset. :) Bár ha felizgulva a 3 csak nagy nehezen megy be, akkor az még teljesen jó. 3 ujj nem annyira vastag :P De ne tágítsd magad orba szájba, mert abból csak hátrányaid lesznek :)

21F

2011. nov. 12. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!