Ha 3 ujjamat be tudom dugni magamnak úgy, hogy nem vagyok felizgulva annyira akkor nem lehet majd nagy gond a sexnél?
A hüvely tetszőleges méretű péniszt képes befogadni, alkalmazkodik hozzá, így az általad megadott információ lényegtelen. Egy gyerek is kifér rajta szükség esetén, rendkívül szívós és alkalmazkodóképes szerv.
Hány éves vagy?
de a fájdalomra méretére is gondolok itt
18
de.
simán lehet gond,mert ennyire kitágult muffba simán belelankadhat a farok,mert nem lesz szoros,kivéve,ha nem Rocco lesz a partnered.
uh hü-lyeség amit csinálsz.
minél szűkebb,annál jobb.
nincs kiábrándítóbb a kolompolásnál,az olyanokat max seg-gbedugni lehet.
Előzőnek igaza van. Úgy feltolod magadnak a 3 ujjat, hogy fel se vagy izgulva, akkor izgalmi állapotban harangozni fog a f@sz benned.
Szerintem épp ideje elkezdened azokat a kegel gyakorlatokat, mert nagy f@szú férfit találni nehezebb mint kigyúrtat.
21F
Nem tudom, neked mennyire számít nagy gondnak, hogy az elsőnél és a századiknál sem fogsz érezni semmit...
Bocs, de nekem két gyerek után se fér fel kapásból 3 ujj, csak ha nagyon beindultam, és akkor se lehet megcsinálni az "ötujjas bundakesztyűt".
Ja, és szülésnél se lesz gond, tutira nem lesz gátmetszésed.
Igaza van pár hozzászólónak, marha gyorsan állj neki a Kegel-gyakorlatoknak, ha csak nincsenek hurkapálca vastagságú zongorista ujjaid.
...de... akkor is!
Akkor határeset. :) Bár ha felizgulva a 3 csak nagy nehezen megy be, akkor az még teljesen jó. 3 ujj nem annyira vastag :P De ne tágítsd magad orba szájba, mert abból csak hátrányaid lesznek :)
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!