12/25 anonim válasza:
Mert nem eszel az étteremben olyan tányérból, amiből más már evett, mi? Neked mindig újat hozatnak a porcelángyárból? Vagy csak egyszerűen elmossák előtted.
13/25 anonim válasza:
hogy nem jártak benne undorító faszok
15/25 anonim válasza:
Te talán beleiszol másik ember után egy üveg sörbe? Mert én nem, undorít.
16/25 anonim válasza:
"Én jobban örülök, ha inkább tapasztaltabb nővel hoz össze a sors. Aki esetleg művészi módon tud örömöt szerezni, nem össze-vissza maszatol és szerencsétlenkedik."
Én nem szerencsétlenkedtem az elsőnél :D az egy dolog hogy neked jobban bejönnek a tapasztaltabbak, de nem kell egyből lebénázni azt aki szűz.
19L
17/25 anonim válasza:
Érdekesek vagytok... aki azt írja, hogy hajj, irigy vagyok ám, az enyémhez soha ne nyúljon senki, merakihez mán hozzányúltak az gusztustalan, az 100%, aki meg azt írja, hogy köszönöm, inkább egy tapasztalt, előzetes tudással, gyakorlattal rendelkező valakit vennék fel a feladatra, az meg 0%? Miért, az egyik válasz HASZNOSABB, mint a másik? A kérdező azt kérdezet, mi olyan jó szűz csajokban. Én meg pl. azt írtam hogy semmi. Akkor ez most haszontalan válasz?? :o))) A kicsinyesség az ugyanabból a forrásból fakad, mint az irigység. Mindenki más hülye, akinek nem az a véleménye, mint nekem. (???) Mint a keresztényeknél.
18/25 anonim válasza:
Az én válaszomat egyenesen kimoderálták, pedig csak megkérdeztem, hogy aki szerint undorító, ha valaki már szexelt mással, akkor az vajon egy párral fogja leélni az életét? és ha szakítanak, akkor felköti magát, mert ő már undorító, hiszen volt mással is?
Szánalmas ez a nem iszok bele más sörébe duma. Szűzfiúk és szűzlányok képzelik el így az életet, de aki már túl van egy szakításon, az leszáll a földre.
25/N
19/25 LeftBehind válasza:
Régen úgy gondoltam,hogy jó lenne egy szűz csajjal összejönni mivel ugye én is szűz vagyok és akkor talán nem lenne annyira gáz a tapasztalatlanságom....aztán feljöttem ide! Pár hét alatt annyi szűz csaj hozzászólását olvastam,hogy ők nem akarják tapasztalatlan,szűz csávóval elveszteni,hogy már végképp leszarom az egészet.
20/25 anonim válasza:
Tudom hogy én vagyok benne az első.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!