Lassan 17 éves leszek és szűz vagyok?
Figyelt kérdés
Szerintem nem gáz! Csak picit bánt,hogy sokan rossz szemmel nézik!
De viszont szerintem rá érek vele. Majd ha úgy érzem és megtalálom azt a srácot akivel megtegyem.
Ti mit gondoltok?
2013. márc. 22. 18:46
11/12 anonim válasza:
3/4-ed? :D Csoda, ha nem az egész! :)
Nem is értem, hogy a szüzesség miért lehetne gáz... Ha még nem jött el a szerelem, akkor ez van... szerintem sosem késő! ;)
20f
12/12 Csylla92 válasza:
Nézd, én 21 éves/l leszek és még szűz és nem tartom cikinek, de ha te annak tartod akkor hajrá feküdj le valakivel;) de nem ajánlom ha nem vagytok egymásba szerelmesek!! velem nagyon sokan mentek volna egy éjszakás kalandba de mondtam hogy a-a csak akkor ha akkora az illető tőlem valamit:) gondolom hasznos volt neked ez a válasz ? ;) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!