Idén leszek 18, még szűz vagyok, van okom a reményvesztésre?
Igazából semmi problémám nincs azzal, hogy szűz vagyok még, csodálom is a rengeteg ilyen jellegű kérdést.. na de a gond ott van, hogy valamiért berögzült vágyam, hogy ha barátnőm lesz, olyan legyen, akinek szintén nem volt része szexuális élményben (legalábbis olyan komolyabb téren). Ez gondoljátok, hogy jelentheti azt, hogy akár 90%-al csökkent az esélye, hogy barátnőm lesz? Hiszen ha a mai világba tekintünk.. gondolom nem kell sorolnom semmiről, mindenki tudja miről van szó. A normális lányok kuriózumnak számítanak, de azoknak meg már természetesen van barátjuk. Magyarország melyik területén találhatóak szerintetek még normális lányok? Olyanokra gondolok akik nem ülnek össze fűvel-fával, nem részegek minden 2. hétvégén, stb.. mindenki biztosan érti, milyen kategóriára gondolok.
17/f
Borsod.
1. válaszoló: Hát nem gyenge..
2.: Nem egy full vallásos lányra gondolok, aki reggeltől estig a rózsafűzérét szorongatja.. semmi gondom a vallásokkal, de azoknál találhatóak ilyenek általában.
3.: Te eléggé félreérthettél barátom.
Aranyos,hogy ilyen céljaid vannak e-téren,de szerintem ha igazán szerelmes leszel valakibe, nem az fog számítani,hogy hány pasival volt már előtted,vagy hánnyal nem. (Persze tudom,számít akkor is,de nem ilyen erősen.) Megszereted majd és a hibáival, a múltjával együtt fogod szeretni, úgysem az lesz az első kérdésed,hogy szűz-e még, lehet beleesel és utána derül ki,hogy nem az.
Ha viszont mégsem így alakulna, akkor sincs okod szerintem reményt veszteni. Magamat tudom felhozni példának. Nekem például 18 éves korom előtt nem volt komoly kapcsolatom,futó meg egyáltalán nem és csak csókolóztam az első igazi előtt. Aztán megismerkedtünk, összejöttünk és minden ment magától... Én 18 voltam, ő szintén, csak 1-2 hónappal több és nem bántam meg,hogy lefeküdtem vele,hogy vele feküdtem le először. Ő már régen nem volt szűz,de nem bántam,hogy van tapasztalata, mert az is jól jön, legalább ügyesebb volt. 1,5 évig voltunk egy párt, a mai napig baráti kapcsolatban vagyunk.. .:) Szóval : nem lehetetlen! De tény,hogy az idő előrehaladásával egyre nehezebbé válik.
20/l
@miafaszone
Lányoknál valahogy más a dörgés.. természetesen teljesen azonos a kérdéskör, de tapasztalt lányok nagyobbat csalódhatnak tapasztalatlan férfiakban, mint tapasztalt férfiak tapasztalatlan lányokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!