Idén leszek 18, még szűz vagyok, van okom a reményvesztésre?
Igazából semmi problémám nincs azzal, hogy szűz vagyok még, csodálom is a rengeteg ilyen jellegű kérdést.. na de a gond ott van, hogy valamiért berögzült vágyam, hogy ha barátnőm lesz, olyan legyen, akinek szintén nem volt része szexuális élményben (legalábbis olyan komolyabb téren). Ez gondoljátok, hogy jelentheti azt, hogy akár 90%-al csökkent az esélye, hogy barátnőm lesz? Hiszen ha a mai világba tekintünk.. gondolom nem kell sorolnom semmiről, mindenki tudja miről van szó. A normális lányok kuriózumnak számítanak, de azoknak meg már természetesen van barátjuk. Magyarország melyik területén találhatóak szerintetek még normális lányok? Olyanokra gondolok akik nem ülnek össze fűvel-fával, nem részegek minden 2. hétvégén, stb.. mindenki biztosan érti, milyen kategóriára gondolok.
17/f
Borsod.
17 vagy te hülyegyerek :D ilyenkor kezdenek el szexelgetni a srácok (sokan kamuznak hogy á már nem vagyok szűz) Tegyél érte
F19 szűz
Nincs semmi gond ha 17 évesen még nem feküdtél le senkivel én 19 évesen csináltam 1.
19F
Akartam írni, hogy nem nem kell reményvesztettnek lenni és hogy kuriózumnak se számítasz (erre a kérdésre referálva http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szuzesseg__4079.. csak a kérdést olvastam el.
De aztán mégiscsak elolvastam és mi?? A NORMÁLIS LÁNYOK KURIÓZUMNAK SZÁMÍTANAK... istenem komolyan, ezt szerintem pont azok hiszik akiknek nincs elég élettapasztalatuk, vagy egyszerűen tapasztalatuk. Tessék ott van rögtön az említett kérdésben lévő csaj, ő 19 évesen vesztette el, de többen is írják.
Vagy itt vagy te, szerinted te vagy az egyedüli 17 éves fiú aki még szűz?? Sok egoista,, na nem de kb. csak egy kis gondolkodás kell hozzá. De persze lehet vaktában feltételezni mindenkiről hogy a világ ősszesz mindenkijével összefeküdt kivétel persze VELED. Csak ismerkedni kell,, leginkább. El nem hiszem hogy akár az iskoládban NINCS 1 LÁNY aki még szűz. Ez a mai világos dolog már úgyis ezer éves szar. Ha valami max hülyébbek lettek az emberek, mert a szex az már 10 éve is volt hogy valaki 14 évesen vesztette el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!