Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Idén leszek 18, még szűz...

Idén leszek 18, még szűz vagyok, van okom a reményvesztésre?

Figyelt kérdés

Igazából semmi problémám nincs azzal, hogy szűz vagyok még, csodálom is a rengeteg ilyen jellegű kérdést.. na de a gond ott van, hogy valamiért berögzült vágyam, hogy ha barátnőm lesz, olyan legyen, akinek szintén nem volt része szexuális élményben (legalábbis olyan komolyabb téren). Ez gondoljátok, hogy jelentheti azt, hogy akár 90%-al csökkent az esélye, hogy barátnőm lesz? Hiszen ha a mai világba tekintünk.. gondolom nem kell sorolnom semmiről, mindenki tudja miről van szó. A normális lányok kuriózumnak számítanak, de azoknak meg már természetesen van barátjuk. Magyarország melyik területén találhatóak szerintetek még normális lányok? Olyanokra gondolok akik nem ülnek össze fűvel-fával, nem részegek minden 2. hétvégén, stb.. mindenki biztosan érti, milyen kategóriára gondolok.

17/f

Borsod.

2013. márc. 5. 20:39
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Ez nem a humor kategória, kedves utolsó.
2013. márc. 5. 20:50
 12/25 anonim ***** válasza:
De komolyan mondom, mit vársz, mit írjunk? Mindig csak jönnek a "de" "de" reagálások...Komolyan egy ilyen kérdésre mit vársz hogy "Magyarország melyik területén találhatóak szerintetek még normális lányok"...és akkor én vagyok a bunkó ha ezen fennakadok.... Kb csak azt fogadnád el ha most ír neked egy szép, okos, normális leány egy privát üzenetet és összejön veled. Kérlek hagyd ezt abba.
2013. márc. 5. 20:52
 13/25 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, szépen el vagy tájolva. Vannak emberek, akik képesek tapasztalatokkal, illetve észrevételekkel szolgálni, melyek vitathatóak. Sajnos arról, hogy ez a kérdés/kiírás máshogy jött le, nem tehetek, te ez a típus vagy, így csak annyit tudok írni, hogy köszönöm, hogy megtiszteltél a válaszoddal, még ha az nem is kapcsolódott a kérdéshez.
2013. márc. 5. 21:03
 14/25 A kérdező kommentje:
Mellesleg az online kapcsolatok 90%ának negatív kimenetele van, és én ellenzem is, elég konzervatív vagyok, így az előítéleted sem volt túl korrekt.
2013. márc. 5. 21:04
 15/25 anonim ***** válasza:
54%
Ugyan már! "Magyarország melyik területén találhatóak szerintetek még normális lányok? Olyanokra gondolok akik nem ülnek össze fűvel-fával, nem részegek minden 2. hétvégén, stb.. mindenki biztosan érti, milyen kategóriára gondolok. " MINDENHOL. Na, ennyi.
2013. márc. 5. 21:05
 16/25 A kérdező kommentje:
Ha te a "20:52"-es vagy, akkor borzasztó személyiséged van. :/ Ha fölháborít a kérdés, miért foglalkozol vele olyan szinten, hogy arra méltatod már önmagad is, hogy írsz ide egy semmitmondó kommentet?
2013. márc. 5. 21:11
 17/25 anonim ***** válasza:
Azért írok, hogy megértessem veled a helyzetet és mert ez az igazság. Egyszerűen annak semmi értelme hogy szomorkodsz mert mindenhol vannak, egyszer majd megtalálsz egyet - Tizenhét éves vagy, nem Negyven.
2013. márc. 5. 21:15
 18/25 anonim ***** válasza:
És ha kell, elbeszélgetek veled még fél órát... :D Nem csökken 90%al az esélyed, de nem is dolgozunk a KSH-nak ilyen adatokat vizsgálva, hogy neked %-ot tudnánk mondani...
2013. márc. 5. 21:17
 19/25 A kérdező kommentje:
Te még a leírást sem olvashattad el, ha a korommal érvelsz.
2013. márc. 5. 21:18
 20/25 A kérdező kommentje:
És a százalékot is képletesen értettem. Vagy nem érted amit írok, és írtam, vagy provokatív vagy, vagy rossz humorú.
2013. márc. 5. 21:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!