Szerintetek belemenjek? Vele lenne az első.
Sziasztok. A kérdésem, hogy szerintetek mit csináljak ?
Van egy srác, akivel nagyon jóba vagyok. Én szerelmes vagyok belé, ő viszont belém nem. Elég messze lakik, de pár nap múlva ide utazik hozzám, mert nyolc hónapja nem találkoztunk. Ő mondta, hogy nagyon szeret mint barátot, de nem jobban, azonban mondta h nagyon vonzónak, csinosnak talál és ő lefeküdne velem, ha tehetné. És azt is mondta, h ugye most még nem szeret úgy, de ez változhat. Azt tudni kell, h ő nem egy olyan típus aki minden csajt meg akar b***ni, rendes, mindig udvarias, aranyos srác. És én ugye nagyon szeretem, már azért is bármit megadnék ha kicsit gyakrabbban láthatnám. És ez most ugye pont kapóra jön, hogy idejön. Nekem ez lenne az első... Szóval, mit gondoltok ? A kor nem tudom mennyire számít, ha számít majd leirom. :) előre is köszönöm a válaszokat.!
Sokkal jobbat tanácsolok. Ne feküdj le vele, de mutass neki valamit. Egy kis petting, kevés meztelenség, a lényeg, hogy húzd fel jó alaposan, aztán állítsd le. Megmondod neki, hogy nem akarsz lefeküdni egy alkalmi partnerrel. Utána le sem tudod majd vakarni. Ha elsőre odaadod magad, elveszti az érdeklődést.
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!