Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek belemenjek? Vele...

Szerintetek belemenjek? Vele lenne az első.

Figyelt kérdés

Sziasztok. A kérdésem, hogy szerintetek mit csináljak ?

Van egy srác, akivel nagyon jóba vagyok. Én szerelmes vagyok belé, ő viszont belém nem. Elég messze lakik, de pár nap múlva ide utazik hozzám, mert nyolc hónapja nem találkoztunk. Ő mondta, hogy nagyon szeret mint barátot, de nem jobban, azonban mondta h nagyon vonzónak, csinosnak talál és ő lefeküdne velem, ha tehetné. És azt is mondta, h ugye most még nem szeret úgy, de ez változhat. Azt tudni kell, h ő nem egy olyan típus aki minden csajt meg akar b***ni, rendes, mindig udvarias, aranyos srác. És én ugye nagyon szeretem, már azért is bármit megadnék ha kicsit gyakrabbban láthatnám. És ez most ugye pont kapóra jön, hogy idejön. Nekem ez lenne az első... Szóval, mit gondoltok ? A kor nem tudom mennyire számít, ha számít majd leirom. :) előre is köszönöm a válaszokat.!

2013. márc. 17. 22:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Ezt nem tőlünk kellene megérdezned! Ha mrá megkérded, akkor gondolom neked is kétségeid vannak, tehát a válasz: Ne.

Mellesleg, most oda utazik, lefeküdtök, aztán elmegy? És akkor mi lesz? Annyi volt a szexuális életednek? :D Gratulálok... Szerintem majd a pároddal csináld. Téged is hajt az "el kell vesztenem a szüzességem" dolog.... De ha annyira biztos lennél benne...Nem itt kérdeznéd...

2013. márc. 17. 22:44
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha ott a távolság, akkor ez nem lehet hússzútávon működő kapcsolat. Ha szereted és még le is fekszel vele, akkor nagyon fog fájni, hogy nem látod, márpedig nem tudod gyakran látni. Ergo a helyedben nem feküdnék le vele.
2013. márc. 17. 22:45
 3/12 anonim válasza:
100%
Bele ne menj! a szüzességed csak 1szer vesztheted el , és azt olyannal tedd akit szeretsz és VISZONT szeret, és ez hülyeség h megváltozhat, ha nem csakk arra menne kia játék akkor ilyet nem mondott volna.
2013. márc. 17. 22:46
 4/12 anonim ***** válasza:
Korkülönbség mennyi hogyan hol ismerted meg ?
2013. márc. 17. 22:55
 5/12 A kérdező kommentje:

kedves első válaszoló. igen, nyilván azért kerdeztem meg mert érdekelt a véleményetek nem tudom mi lenne a helyes. és egyáltalán nem akarom mindenáron elveszteni a szuzessegem... csak most itt egy alkalom eg nagyszerű fiuval, akit szeretek is, ezert gondoltam rá...

és#3: tenyleg nem csak a szexre megy ki a játék neeki, mert van ott neki bőven lehetősége, tudna válogatni a lányok közül (tapasztaltak, miért nem őket választja?)

2013. márc. 17. 22:56
 6/12 anonim ***** válasza:
De vele úgy sem lesz semmi kapcsolat! Akkor miért vele akarod? Nem, nem jó ötlet. Miért kötődnél még jobban ahhoz akinek nem kellesz? Szerintem olyannak tartogasd, aki tényleg szeret majd.
2013. márc. 17. 22:58
 7/12 A kérdező kommentje:
#4: 5év (az ő javára természetesen). Egy helyen nyaraltunk, ott ismertem meg :)
2013. márc. 17. 23:03
 8/12 anonim ***** válasza:
26%
Túl nagy jelentőséget tulajdonítanak ennek a szüzesség dolognak.Ha tetszik a srác,és késznek érzed magad rá,akkor feküdj le vele.Attól nem leszel értéktelenebb,h nem a pasiddal feküdtél le először.
2013. márc. 18. 08:35
 9/12 anonim ***** válasza:

"csak most itt egy alkalom eg nagyszerű fiuval, akit szeretek is, ezert gondoltam rá... "

Ne avval akard megszerezni őt (még vonzóbbá tenned magadat sz ő számára), hogy lefekszel neki...

A szexnek igazán akkor van értelme, ha tartós kapcsolatról van szó. Illetve eldöntheted, hogy te csak élvezkedni, kalandozni akarsz-e, bár a felelősség ez esetben is nélkülözhetetlen: érzelmileg sérülhetsz, meg is fertőződhetsz, teherbe is eshetsz, és alkalmi kapcsolatban pláne bonyodalmakat, akár súlyos lelki (és eg.ügyi) törést okozhat neked. Főleg fiatalon jobb észnél lenni, pedig -tudom- tiniként nehezebb...

A másik oldala a dolognak: ne éld bele magad addig tartós kapcsolatba, amíg a távolság, vagy a heti találkozási gyakoriság kizárva... Persze lehetne példálózni a kamionos férjekkel, akiket csak havonta lát a nejük... az ilyen kapcsolatok nagy része épp emiatt tönkre is megy...

Szóval muszáj az érzelmi kontroll... annak add magad oda, akivel nincs se érzelmi, se másfajta kockázatod. (Gumit meg mindig használjon a fiú, ha majd nemi életet élsz, legalábbis közösüléshez!)

2013. márc. 18. 14:13
 10/12 anonim ***** válasza:
amíg a távolság = amíg a távolság túl nagy
2013. márc. 18. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!