Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Valaki mesélne az első alkalom...

Valaki mesélne az első alkalomról?

Figyelt kérdés

14/L

lassan esdékes lesz. szóval meséljetek:) üziben is lehet. köszi

2013. márc. 15. 08:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
14 évesen esedékes? Hová jut a világ... Remélem nem komoly.
2013. márc. 15. 08:18
 2/12 anonim ***** válasza:
Esedekes? Remelem majd csak oar ev mulva.. De azert en elmondom. Nem olyan volt, mint a mesekben meg a filmekben. A baratom is szuz volt meg. Megtortent, fajt kisse semmi huha dolog nem volt. :)
2013. márc. 15. 08:19
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Mégis mit meséljünk róla?

Valószínűleg kicsit fájni fog és nem is fogod nagyon élvezni az első pár alkalmat. Azt majd később.

Bár 14 évesen még nagyon éretlen vagy a szexhez...

2013. márc. 15. 08:31
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
A lassan itt minimum 3 évet jelent, ugye?
2013. márc. 15. 08:41
 5/12 anonim válasza:

nekem egy cseppet sem fájt!! egy kicsit sem

nem kell azonnal megijeszteni, hogy nem fogja élvezni.. nem vagyunk egyformák. a hosszú előjáték nagyon sokat számít.

akár több óra is belefér.. akkor nem lesz semmi baj :)

2013. márc. 15. 08:45
 6/12 anonim ***** válasza:
Nincs mire verni kisfiú...mert tuti fiú vagy. :D
2013. márc. 15. 08:50
 7/12 anonim válasza:
100%
Inkább szégyelnéd jól el magad.. 14 évesen.
2013. márc. 15. 08:55
 8/12 anonim ***** válasza:
csak hogy lásd hogy ilyen is van én 24 leszek nemsokára és még egyszer sem történt meg, jó lehet nem ez a követendő példa de így alakult. De amúgy én tuti 16-17 éves koromban vesztettem volna el ha mindent máshogy csináltam volna... 23/F
2013. márc. 15. 10:01
 9/12 anonim válasza:
Jo volt!
2013. márc. 15. 14:32
 10/12 anonim válasza:

Én egyéni példával jönnék :)

Szóval amikor én elvesztettem, 15 éves voltam, és készen álltam a dologra. A barátom 17 volt, és nagyon figyelmes. Egy baráti iszogatásról mentünk haza hozzájuk, először aludtam ott náluk. Ott rávetettük magunkat a franciaágyára, majd leszedett rólam minden ruhát, és olyan szenvedélyesen csináltuk az egészet, hogy már nagyon kívántam. Mikor betette nem fájt cseppet sem, közben vad csókok stb... Istenem, olyan szívesen átélném mégegyszer azt az érzést. :) Azóta is együtt vagyunk, 1 éve. Remélem tudtam valami hasznosat írni... :D

2013. márc. 17. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!