1/12 anonim válasza:
A másik felén kezdi meg a banánt.
2/12 anonim válasza:
Nagyon isteníti magát, különösen a szexuális teljesítőképességét. Aztán amikor aktusra kerül a sor akkor már nincs olyan nagy pofája.
4/12 A kérdező kommentje:
Esetleg visszafogottabb a szexben?vagy pont fordìtva?
2013. márc. 16. 18:25
5/12 anonim válasza:
Odamész hozzá, és megkérdezed tőle.
6/12 anonim válasza:
Nem lehet tudni. De egy biztos. Minnél többet vagánykodik valaki a szexel, annál kevesebbet csinálja a való életben.
7/12 anonim válasza:
ki az az elvetemült hülye ki szűz létére vagánykodik. Az oké hogy azt mondja megvolt, hogy ne nézzék hülyének de azért túlzásokba esni...
9/12 anonim válasza:
Pedig 14 éves koromban halottam a legdurvább vagánykodásokat, fergeteges éjszakákról, stb. Aztán később mind bevallottuk hogy csak kamu volt és a legtöbbünk csak 17-18 évesen vesztette el a szüzességét.
10/12 anonim válasza:
Ha ronda és alacsony, nem nagyon mer nők szemébe nézni, akkor biztos, hogy szűz. Legalábbis én így vagyok.
29/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!