Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mennyit kell várni egy szűz...

Mennyit kell várni egy szűz lányra? A 4 hónap után gáz hogy még nem bízik bennem? Csak a behatolással van gondja?

Figyelt kérdés
Kb. egy hónapja már történnek közöttünk dolgok, de rendes szexet még nem akar. Nem értem miért. Ha egyébként már eljutottunk odáig, hogy levetkőztethetem és el is élvez orálisan, simogatással. Akkor a szextől miért fél?

2013. márc. 14. 22:26
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Nem kell itt a dráma :) Miért lennék vele, ha nem szeretném szerinted? Ugyanakkor mint minden egészséges embernek nekem is vannak vágyaim. Most ezért nem lövöm le magam. Kíváncsi voltak tapasztalatokra, hogy másik mennyi idő után feküdtek le a barátjukkal első alkalommal. Ennyi.

Eddig 2 komolyabb kapcsolatom volt, mindkétszer kb. két hónap után megtörtént. De ők nem voltak szüzek.

2013. márc. 15. 11:26
 12/12 anonim ***** válasza:

Megkérdezhetem, Te hány éves vagy?

Sokkal tapasztaltabb vagy?

Azért kérdezem, mert mi lányok ösztönösen félünk a tapasztaltabb pasiktól, ha szüzesség elvesztéséről van szó. Az ember kicsit úgy érzi, nem egyenlő feltételekkel játszik a pályán, a saját (potenciális) ügyetlenségét nagyobb gondnak érzi attól, hogy tudja, a másik már előrébb tart, tapasztalt, SŐT össze tud hasonlítani egyn másik lánnyal...

Nekem könnyebb volt azzal a barátommal, aki szintén kezdő volt, és együtt "bénáztunk". Össze sem jött az első próbálkozás, amitől ő nagyon maga alatt volt. De valahogy ez még könnyebbé tette az ellazulást... Együtt voltunk bénák, kezdők, és ez lendített át a félelmen...

2013. márc. 15. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!