Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mennyit kell várni egy szűz...

Mennyit kell várni egy szűz lányra? A 4 hónap után gáz hogy még nem bízik bennem? Csak a behatolással van gondja?

Figyelt kérdés
Kb. egy hónapja már történnek közöttünk dolgok, de rendes szexet még nem akar. Nem értem miért. Ha egyébként már eljutottunk odáig, hogy levetkőztethetem és el is élvez orálisan, simogatással. Akkor a szextől miért fél?

2013. márc. 14. 22:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok?
2013. márc. 14. 22:26
 2/12 A kérdező kommentje:
Ja és 17 éves.
2013. márc. 14. 22:27
 3/12 A kérdező kommentje:

Én 22

De még nem volt szűz lánnyal dolgom, szóval nem tudom mennyire fontos ez nekik

2013. márc. 14. 22:28
 4/12 anonim ***** válasza:
A barátnőm nemsokkal 18 éves kora előtt veszítette el, 9 hónap járás után. Inkább becsüld meg a barátnődet, hogy nem adja oda magát az első hormonhullámra. Ez nem csak annak függvénye, mennyire bízik benned, hanem hogy magában mennyire bízik, mennyire érzi magát érettnek. Ez egy lány életében egy igen nagy kérdés, elhiszem, hogy nehéz elképzelni. Ez körülbelül olyan, minthogy valaki retteg a 13-as számtól, van rá biológiai-pszichológiai magyarázat, de megérteni teljesen sosem lehet, ha nem éled át.
2013. márc. 14. 22:32
 5/12 anonim ***** válasza:
0%
4 hónap az már kezd sok lenni. Ő szokott téged kielégíteni? Mert ha még nem, akkor az a következő lépés.
2013. márc. 14. 22:33
 6/12 A kérdező kommentje:
Nem erőltetem. És persze hogy jobban becsülöm mint akiket egy buliba meg lehet húzni. Csak nem értem :) Szerintem a szerelem már megvan részéről is, mint írtam másfajta testi bizalom is. A lényeg, hogy már vágyok rá normálisan is.. De várok én türelmesen:)
2013. márc. 14. 22:35
 7/12 A kérdező kommentje:
Ő is elégített már ki néhányszor, bár én többször. És ő csak kézzel. Talán ez a másik problémám. Nem tudom miért van ez így, de próbálok az ő ritmusában haladni. Csak néha nehéz.
2013. márc. 14. 22:37
 8/12 anonim válasza:

Véleményem szerint a 4 hónap egyáltalán nem vészes. Én is 17 voltam és kb mi is ennyit vártunk.

Egyáltalán nem hiszem, hogy nem bízik benned, vagy, hogy nem szeret. Amellett, hogy egyszerűen szeretné ennek az alkalomnak megadni a "módját" még rengeteg oka lehet, hogy még nem történt meg: pl. bizonytalan, nem benned, hanem saját magában, mert fél, hogy tapasztalatlannak, ügyetlennek gondolod majd, de az is lehet, hogy egy konzervatív szülő v barát befolyásolja őt, vagy csak egy rossz tapasztalat nyomása.

Azt tanácsolom ha Te már ennyire kívánod őt tegyél egy kicsit érte, gyertyák, fürdő, masszázs, rózsák... mehet bármi, amit fiúként már giccsesnek tartasz :) Hidd el, ha azt látja majd rajtad, hogy te is azt szeretnéd, hogy neki ez minél különlegesebb legyen könnyedén "kidumálhatod" a bugyijából :D Ha pedig így is elutasít gyengéden és kedvesen kérdezz rá az okára, ennyi együtt töltött idő és próbálkozás után el kell mondania a miértet, amin meg jó esetben tudsz változtatni... ha meg nem mondja el akkor tényleg bizalmi problémák lehetnek...

Ennyi okos ötlettel szolgálhattam így hajnalban, remélem azért tudtam segíteni:D 21L

2013. márc. 15. 03:40
 9/12 anonim válasza:
lehet,hogy attol fél,hogy fájni fog neki vagy valami de kérdezd meg töle szerintem,hogy mitől fél vagy miért nem akarja mondd meg neki,hogy vigyázol rá és hogy semmi olyat nemfogsz csinálni ami neki nagyon fájna:)
2013. márc. 15. 03:57
 10/12 anonim ***** válasza:
Elég baj az hogy te vársz rá, és nem azért vagy vele mert szereted és imádod.
2013. márc. 15. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!