Mennyit kell várni egy szűz lányra? A 4 hónap után gáz hogy még nem bízik bennem? Csak a behatolással van gondja?
Én 22
De még nem volt szűz lánnyal dolgom, szóval nem tudom mennyire fontos ez nekik
Véleményem szerint a 4 hónap egyáltalán nem vészes. Én is 17 voltam és kb mi is ennyit vártunk.
Egyáltalán nem hiszem, hogy nem bízik benned, vagy, hogy nem szeret. Amellett, hogy egyszerűen szeretné ennek az alkalomnak megadni a "módját" még rengeteg oka lehet, hogy még nem történt meg: pl. bizonytalan, nem benned, hanem saját magában, mert fél, hogy tapasztalatlannak, ügyetlennek gondolod majd, de az is lehet, hogy egy konzervatív szülő v barát befolyásolja őt, vagy csak egy rossz tapasztalat nyomása.
Azt tanácsolom ha Te már ennyire kívánod őt tegyél egy kicsit érte, gyertyák, fürdő, masszázs, rózsák... mehet bármi, amit fiúként már giccsesnek tartasz :) Hidd el, ha azt látja majd rajtad, hogy te is azt szeretnéd, hogy neki ez minél különlegesebb legyen könnyedén "kidumálhatod" a bugyijából :D Ha pedig így is elutasít gyengéden és kedvesen kérdezz rá az okára, ennyi együtt töltött idő és próbálkozás után el kell mondania a miértet, amin meg jó esetben tudsz változtatni... ha meg nem mondja el akkor tényleg bizalmi problémák lehetnek...
Ennyi okos ötlettel szolgálhattam így hajnalban, remélem azért tudtam segíteni:D 21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!