14évesen elvesztettem a szüzességem. Gáz?
Figyelt kérdés
Nagyon szerelmes vagyok egy fiúba,aki 20 éves egyetemista és dolgozik.Elvileg a fiú is szeret,de mivel mindig tanul és dolgozik,így nem müködne..Azt mondta,hogy később már nem lesz sok ez a 6év és akkor lehetne több.VIszont azt is hozzá tette hogy járni nem járna de lefeküdne velem(tudta hogy szűz voltam).Elején sokat gondolkoztam,de féltem hogy elveszítem ha nemet mondok így lefeküdtem vele..Vigyázott rám és rendszeresen beszélünk..Amikor az első volt nagyon lelkiismeret furdalasom volt hogy korai..de mára má nem bánom..Viszont nagyon rossz hogy anyukámnak nem mondhatom el..Nem ismeri a fiut csak hallasbol..es kiakadna..Mit tegyek?Lehet ebbol baj?Nem kellett volna megtennem?2013. márc. 12. 15:26
41/44 anonim válasza:
Elég gáz főleg a kor különbség.
Nem kellett volna megtenned még.
42/44 anonim válasza:
nekem is 20 èves barátom van ès èn is 14 vagyok... mi 4 hõnap utan feküdtünk le persze nálunk teljesen màs a helyzet mindig egyûtt vagyunk boldogok. viszont nálad hogu sexel láncolod magadhoz nem volt jô ötlet hidd el lehet neki nem is jelentett annyit mint neked mert csak arra kellettèl neki... persze ez csak az èn vèlemènyem
remèlem jol alakul a dolgotok :)
43/44 anonim válasza:
gáznak nem gáz csak akorra marhaság mint az álat odáig olvastam hogy te 14 ő 20 tovább nem is kellett
44/44 anonim válasza:
Édes kis 15 éves!Nekem meg az jött le,hogy egy kedves,odaadó,naiv,szerelmes kislány vagy,Koncz Zsuzsa dalának pár sora jut eszembe,"Mondhatnám azt is,jobb lesz,ha vár még,hiszen nem tart sokáig egy szerelem,Mondhatnám azt is,jobb,ha már holnap,hiszen nem tart sokáig egy szerelem"Nem baj,ha tegnap...Különben a fiút sem kell elítélni,az ember nem komoly 20 évesen sem,mondhatnám,gyerek,csak Hozzád képest felnőtt,dehogyis nőtt fel...Ki tudja,mivé alakul még,hogy alakul az életed,életetek?!Lelkiismeret furdalásod csak akkor legyen,ha valakinek ártasz,a tévedéseid sose szégyelld!ha ugyan ez tévedés...Írj,hogyan alakult az életed!Szeretettel gondol,egy sokat megélt ffi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!