Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 14évesen elvesztettem a...

14évesen elvesztettem a szüzességem. Gáz?

Figyelt kérdés
Nagyon szerelmes vagyok egy fiúba,aki 20 éves egyetemista és dolgozik.Elvileg a fiú is szeret,de mivel mindig tanul és dolgozik,így nem müködne..Azt mondta,hogy később már nem lesz sok ez a 6év és akkor lehetne több.VIszont azt is hozzá tette hogy járni nem járna de lefeküdne velem(tudta hogy szűz voltam).Elején sokat gondolkoztam,de féltem hogy elveszítem ha nemet mondok így lefeküdtem vele..Vigyázott rám és rendszeresen beszélünk..Amikor az első volt nagyon lelkiismeret furdalasom volt hogy korai..de mára má nem bánom..Viszont nagyon rossz hogy anyukámnak nem mondhatom el..Nem ismeri a fiut csak hallasbol..es kiakadna..Mit tegyek?Lehet ebbol baj?Nem kellett volna megtennem?

2013. márc. 12. 15:26
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
Az a problema, hogy magyarorszagon 16 alatti lannyal nem lehet szexualis kapcsolatot letesiteni, a torveny bunteti. Ugyhogy ha kiderul, akkor a 'baratocskad' megy a sittre.. Eleg hulye torveny, de igy van. Drukkolok hogy ne deruljon ki es ne mond el SENKINEK!!
2013. márc. 12. 22:19
 22/44 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom hogy 14 év alatt,nem 16 év alatt.
2013. márc. 12. 22:38
 23/44 anonim ***** válasza:

Legalább ennyire naivak ne lennének a korod béli lányok.

Titeket könnyebb félrevezetni,mint egy agyhalott legyet.

2013. márc. 12. 22:39
 24/44 anonim válasza:

21-es: [link]

Amúgy mint ahogy előttem is leírták tényleg csak megdugni akart.. Hagyd ott a francba, nem ilyen srác kell neked aki csak dugni akar gondolom.. :)

2013. márc. 12. 22:42
 25/44 A kérdező kommentje:
Rossz ezt olvasni,de koszonom.
2013. márc. 12. 22:52
 26/44 anonim ***** válasza:
57%
Hát kislány,edd meg amit főztél,buta és felelőtlen kislány vagy tojáshéjjal a fenekeden már szét tetted a lábad,hát gratulálok,meg anyádnak is....buta kis csitri,és egyre több van
2013. márc. 12. 22:59
 27/44 A kérdező kommentje:
Anyam legyen az utolso akit szadra veszel!Ha lenne egy kis eszed rajonnel,hogy nem anyam hibaja es foleg nem a nevelesee.Pont az ellenkezojet tanitotta nekem.Es mielott lebutazol csakugy mondom,hogy Budapest egyik legjobb gimnaziumaba jarok..De az ilyen kommentekbol magadat is minosited,hogy ennyibol velemenyt alkotsz! Normalisan is le lehetne irni,ha szerinted nem volt helyes..Tudom persze,hogy naiv vagyok,de en szeretem/szerettem es biztok/tam benne.Igen,mert hulye vagyok,de te semmi jogon nem mondhatsz ilyet Edesanyamrol!
2013. márc. 12. 23:07
 28/44 anonim ***** válasza:
62%
Hát pedig ha az ellenkezőjét tanította akkor talán érdemes lett volna rá hallgatni,és igenis buta vagy teljesen mindegy milyen gimibe jársz,nem az intelligenciára kapsz jegyet hanem arra mennyire tudsz magolni,nem pattogni kell hanem inkább menj aludni,holnap suli van
2013. márc. 12. 23:09
 29/44 anonim ***** válasza:
annyit mondtam,hogy gratulálok anyádnak,szerintem ezt minden joggal mondhatom
2013. márc. 12. 23:10
 30/44 anonim ***** válasza:
még annyit azért,kettőnk közül melyik feküdt le egy felnőtt fiatal férfival 14 éves kislányként mert "szerelmes" belé? na ugye nem én akkor kettőnk közül nekem van eszem,és ennyiből igenis le lehet szűrni milyen ember vagy,naiv és buta
2013. márc. 12. 23:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!