Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 14évesen elvesztettem a...

14évesen elvesztettem a szüzességem. Gáz?

Figyelt kérdés
Nagyon szerelmes vagyok egy fiúba,aki 20 éves egyetemista és dolgozik.Elvileg a fiú is szeret,de mivel mindig tanul és dolgozik,így nem müködne..Azt mondta,hogy később már nem lesz sok ez a 6év és akkor lehetne több.VIszont azt is hozzá tette hogy járni nem járna de lefeküdne velem(tudta hogy szűz voltam).Elején sokat gondolkoztam,de féltem hogy elveszítem ha nemet mondok így lefeküdtem vele..Vigyázott rám és rendszeresen beszélünk..Amikor az első volt nagyon lelkiismeret furdalasom volt hogy korai..de mára má nem bánom..Viszont nagyon rossz hogy anyukámnak nem mondhatom el..Nem ismeri a fiut csak hallasbol..es kiakadna..Mit tegyek?Lehet ebbol baj?Nem kellett volna megtennem?

2013. márc. 12. 15:26
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
Én is kikormolnám a pukkantód cica:) Na, járunk, nem csak kefélni szeretnék.
2013. márc. 12. 15:55
 12/44 anonim ***** válasza:
83%
Nem ismerem a srácot, de még mindig ugyanazt gondolom. Kifogás keresés csak ez a suli, munka dolog. Az emberek többsége dolgozik reggeltől estig, mégis megtudja oldani. Az meg, hogy nem erőlteti egy dolog. A lényeg, hogy összejött neki és ezek után semmit nem akar. Sőt még ki is jelentette, hogy járni nem akar veled. Akkor ez mi, ha csak nem szexet akar? Picit naiv vagy a korodból adódóan. Hidd el később még cifrább sztorikat fogsz hallani egyes férfiaktól csak, hogy ágyba cipeljenek. Még a csillagokat is lehoznák. Aztán, ha megvolt, akkor meg viszontlátásra. :)
2013. márc. 12. 15:55
 13/44 A kérdező kommentje:

Köszönöm az értelmes válaszokat,ezekből is tanulok.!:)

Egyébként attól még hogy egy fiúval lefeküdtem,többel nem fogok még most is csak 15 vagyok..szóval az ilyen kommenteket hanyagoljátok,főleg,hogy nem ismertek és még látni se láttatok.:)

lehet hülyeséget csináltam,de attól még nem vagyok hülye és főleg nem buta.:)

2013. márc. 12. 16:05
 14/44 anonim ***** válasza:
100%
Csúnyán kihasznált a srác.
2013. márc. 12. 16:14
 15/44 A kérdező kommentje:
:/ és most mit kéne tennem? Az első alkalom 2hete történt..még ugyanugy keress és talikat akar..és még mindig odavagyok érte.://:D
2013. márc. 12. 16:19
 16/44 anonim ***** válasza:
72%

Gáz? Szerintem igen!

Vigasztaljon az a tudat, hogy ezzel az esettel az átlagos 14 évesek közé tartozol!

2013. márc. 12. 16:21
 17/44 anonim ***** válasza:
74%
Akkor most 14 vagy 15? Igen, eléggé az, hiszen kihasznált, de ez szerintem már neked is leesett..
2013. márc. 12. 18:38
 18/44 anonim ***** válasza:
100%
Lehet,hogy nem vagy buta,viszont nagyon fiatal,naív-hiszékeny,sokan kifognak még használni.
2013. márc. 12. 19:23
 19/44 anonim ***** válasza:
100%
Gáz.
2013. márc. 12. 20:25
 20/44 A kérdező kommentje:

Ket hete 14 voltam,de mar 15.

Hat igen sajnos..

2013. márc. 12. 21:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!