14évesen elvesztettem a szüzességem. Gáz?
Nem akarom,hogy az en hibaim miatt az anyukamat iteld el.O tokeletes.
Egyebkent meg segito jellegu kommenteket kertem,nem pedig gonoszkodokat..
itt gyk-n minden kis ribi a legjobb tanuló a földön:'D
amúgy 14 évesen korai volt, jól kihasznált a kanhuszár.
Figyi, én ahelyett hogy lebutáznátok, tanácsot adok. Mert vagyok olyan idős, hogy azt gondoljam, láttam eleget ahhoz hogy hasznos tanácsot adjak. Szóval:
Most már ne rágd ezen magad. Ha korai volt, ha nem, ha kihasznált ha nem, MEGTÖRTÉNT. nem tudsz változtatni rajta.
Emeld föl a fejed, rántsd meg a vállad, és ne nézz vissza. Ez van, minden csoda 3 napog tart.
Azt viszont találd ki magadban, hogy akarsz a fiúval viselkedni a jövőben. Ha egy fiú 1x lefeküdt veled, és megteheti másodszor is, kötelezettségek nélkül, ő meg szeretné tenni mégegyszer. Ő 20 éves, neki ez egy lehetőség!
Attól h egyszer lefeküdtél vele, nem vagy köteles mégegyszer, és az okát sem vagy köteles megmagyarázni neki. Mert rád is igaz, nem csak ő nem tartozik neked semmivel, de Te sem neki.
Nagyon keményen határozd el magad, és ha a válasz nem, akkor tartsd magad ahhoz. Akármit magyaráz, akármit lelkizik stb.
És kerüld az olyan alkalmakat amikor könnyen kísértésbe jöhetsz. Tehát ne menj föl hozzá szombat este hogy "megbeszéljétek a történtetek"
Sok sikert!
Figyi, én ahelyett hogy lebutáználak, inkább tanácsot adok. Mert vagyok olyan idős, hogy azt gondoljam, láttam eleget ahhoz hogy hasznos tanácsot adjak. Szóval:
Most már ne rágd ezen magad. Ha korai volt, ha nem, ha kihasznált ha nem, MEGTÖRTÉNT. Nem tudsz változtatni rajta.
Emeld föl a fejed, rántsd meg a vállad, és ne nézz vissza! Minden csoda 3 napig tart.
Azt viszont találd ki magadban, hogyan akarsz a fiúval viselkedni a jövőben. Ha egy fiú 1x lefeküdt Veled, és megteheti másodszor is, kötelezettségek nélkül, akkor meg is szeretné tenni mégegyszer. Ő 20 éves, neki ez egy lehetőség!
Attól, hogy egyszer lefeküdtél vele, nem vagy köteles mégegyszer megtenni, és az okát sem vagy köteles megmagyarázni neki. Mert Rád is igaz, nem csak ő nem tartozik neked semmivel, de Te sem neki.
Nagyon keményen határozd el magad, és ha a válasz nem, akkor tartsd magad ahhoz. Akármit magyaráz, akármit lelkizik stb.
És kerüld az olyan alkalmakat, amikor könnyen kísértésbe eshetsz. Tehát ne menj föl hozzá szombat este hogy "megbeszéljétek a történteket"
Sok sikert!
Meg az jutott még eszembe, hogy azért nem kell itt összeomolni. Ha még mindig oda-vissza vagy érte akkor csak nem volt olyan rossz az a szex:-)
Ne szenvedj ezen. Nem dőlt össze a világ. Nem vagy buta, meg nem hibáztál, meg mittudománmi. Te akartad, megtetted, ha bánod, legközelebb ne tedd meg.
Amúgy meg kevés olyan nő van aki még soha nem bánt meg szexet:-)
Utolsó voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!