Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 14évesen elvesztettem a...

14évesen elvesztettem a szüzességem. Gáz?

Figyelt kérdés
Nagyon szerelmes vagyok egy fiúba,aki 20 éves egyetemista és dolgozik.Elvileg a fiú is szeret,de mivel mindig tanul és dolgozik,így nem müködne..Azt mondta,hogy később már nem lesz sok ez a 6év és akkor lehetne több.VIszont azt is hozzá tette hogy járni nem járna de lefeküdne velem(tudta hogy szűz voltam).Elején sokat gondolkoztam,de féltem hogy elveszítem ha nemet mondok így lefeküdtem vele..Vigyázott rám és rendszeresen beszélünk..Amikor az első volt nagyon lelkiismeret furdalasom volt hogy korai..de mára má nem bánom..Viszont nagyon rossz hogy anyukámnak nem mondhatom el..Nem ismeri a fiut csak hallasbol..es kiakadna..Mit tegyek?Lehet ebbol baj?Nem kellett volna megtennem?

2013. márc. 12. 15:26
1 2 3 4 5
 31/44 A kérdező kommentje:

Nem akarom,hogy az en hibaim miatt az anyukamat iteld el.O tokeletes.

Egyebkent meg segito jellegu kommenteket kertem,nem pedig gonoszkodokat..

2013. márc. 12. 23:15
 32/44 anonim ***** válasza:
most mit lehetne segíteni?már megtetted annyit tehetsz,hogy máskor okosabb leszel,ezen nem tudsz változtatni,amúgy nem gonoszkodtam csak leírtam a véleményem
2013. márc. 12. 23:17
 33/44 A kérdező kommentje:
Nem tudom,csak mivel nem mondhatom el senkinek,remeltem mond valami felnott,olyat ami esetleg enyhitene a lelkiismeretfurdalasom..De megertettem es szembe nezek avval hogy hibaztam..De en nem tartom magam csitrinek,se semmi masnak..Buta voltam es nem fogtam fel..Bankodtam eleg sokat es lehet ez is egy nagy hibam de nekem ezek is rosszul esnek es gonoszkodasnak veszem..
2013. márc. 12. 23:26
 34/44 anonim ***** válasza:

itt gyk-n minden kis ribi a legjobb tanuló a földön:'D

amúgy 14 évesen korai volt, jól kihasznált a kanhuszár.

2013. márc. 13. 12:20
 35/44 anonim ***** válasza:
A 16 év alatt bünteti mondás hülyeság!!!
2013. márc. 13. 13:03
 36/44 anonim ***** válasza:

Figyi, én ahelyett hogy lebutáznátok, tanácsot adok. Mert vagyok olyan idős, hogy azt gondoljam, láttam eleget ahhoz hogy hasznos tanácsot adjak. Szóval:

Most már ne rágd ezen magad. Ha korai volt, ha nem, ha kihasznált ha nem, MEGTÖRTÉNT. nem tudsz változtatni rajta.

Emeld föl a fejed, rántsd meg a vállad, és ne nézz vissza. Ez van, minden csoda 3 napog tart.

Azt viszont találd ki magadban, hogy akarsz a fiúval viselkedni a jövőben. Ha egy fiú 1x lefeküdt veled, és megteheti másodszor is, kötelezettségek nélkül, ő meg szeretné tenni mégegyszer. Ő 20 éves, neki ez egy lehetőség!

Attól h egyszer lefeküdtél vele, nem vagy köteles mégegyszer, és az okát sem vagy köteles megmagyarázni neki. Mert rád is igaz, nem csak ő nem tartozik neked semmivel, de Te sem neki.

Nagyon keményen határozd el magad, és ha a válasz nem, akkor tartsd magad ahhoz. Akármit magyaráz, akármit lelkizik stb.

És kerüld az olyan alkalmakat amikor könnyen kísértésbe jöhetsz. Tehát ne menj föl hozzá szombat este hogy "megbeszéljétek a történtetek"

Sok sikert!

2013. márc. 13. 13:08
 37/44 anonim ***** válasza:

Figyi, én ahelyett hogy lebutáználak, inkább tanácsot adok. Mert vagyok olyan idős, hogy azt gondoljam, láttam eleget ahhoz hogy hasznos tanácsot adjak. Szóval:

Most már ne rágd ezen magad. Ha korai volt, ha nem, ha kihasznált ha nem, MEGTÖRTÉNT. Nem tudsz változtatni rajta.

Emeld föl a fejed, rántsd meg a vállad, és ne nézz vissza! Minden csoda 3 napig tart.

Azt viszont találd ki magadban, hogyan akarsz a fiúval viselkedni a jövőben. Ha egy fiú 1x lefeküdt Veled, és megteheti másodszor is, kötelezettségek nélkül, akkor meg is szeretné tenni mégegyszer. Ő 20 éves, neki ez egy lehetőség!

Attól, hogy egyszer lefeküdtél vele, nem vagy köteles mégegyszer megtenni, és az okát sem vagy köteles megmagyarázni neki. Mert Rád is igaz, nem csak ő nem tartozik neked semmivel, de Te sem neki.

Nagyon keményen határozd el magad, és ha a válasz nem, akkor tartsd magad ahhoz. Akármit magyaráz, akármit lelkizik stb.

És kerüld az olyan alkalmakat, amikor könnyen kísértésbe eshetsz. Tehát ne menj föl hozzá szombat este hogy "megbeszéljétek a történteket"

Sok sikert!

2013. márc. 13. 13:11
 38/44 anonim ***** válasza:

Meg az jutott még eszembe, hogy azért nem kell itt összeomolni. Ha még mindig oda-vissza vagy érte akkor csak nem volt olyan rossz az a szex:-)

Ne szenvedj ezen. Nem dőlt össze a világ. Nem vagy buta, meg nem hibáztál, meg mittudománmi. Te akartad, megtetted, ha bánod, legközelebb ne tedd meg.

Amúgy meg kevés olyan nő van aki még soha nem bánt meg szexet:-)

Utolsó voltam.

2013. márc. 13. 14:39
 39/44 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom a valaszt,ez tenyleg segitett.Elgondolkozok ezen..remeltem,hogy jon maj olyan valasz is ahol nem csak itelkeznek es eletkedv rombolo.Megfogadom a tanacsod es remelem elfogom tudni felejteni.Tenyleg nem azzal volt a baj,hogy ne lett volna jo csak lelkileg nem voltam talan felkeszulve..Na de mar ennek tenyleg nincs jelentosege.Megegyszer koszonom!
2013. márc. 13. 16:04
 40/44 anonim ***** válasza:
Szívesen:-)
2013. márc. 13. 16:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!