Lányok, melyikőtöknek fontos, és miért, hogy az első szeretkezés szakítsa át szűzhártyátokat (és ne pl. egy előzetes baleset)?
A beteg kifejezés lehet nem a legmegfelelőbb.
Nem csak a mis társadalmunk ilyen,ez világ szerte elfogadott dolog.
Egy lány akkor veszti el a szüzességét ha megtörténik az aktus.
Ha ez análisan történik akkor análisan (ezt e részét gondolta csak betegnek,hogy rögtön ezzel kezdi valaki) az orális szex-el azonban én nem gondolom,hogy bárki "elveszti"a szüzességét hiszen köze sincs az aktushoz.
Tehát én nem gondolom,hogy bármiféle gond lenne ezzel a nézettel.
Azzal valóban van,hogy sokszor a szűz lányokat szinte szentként kezelik,holott sokszor semmi alapja.
Ez csak egy állapot,nem határoz meg egy embert sem.
Kedves előző és egyben 2-es (gondolom, ugyan az a beíró). Tényleg gondolat ébresztő , amit írsz, de találok benne szubjektív részeket is. Engem az érdekel a kérdésemmel, hogy KINEK MIT JELENT A SZŰZHÁRTYÁJA ÖNMAGA SZÁMÁRA. :) Ezen belül is annak átszakadása. Mit él meg lelkileg? És érdekel az esetben is, ha szeretkezéstől szakad át, és az esetben is ,ha pl. balesettől, sporttól.
Tehát, kedves 2-es, pontosan hogy van, aki "felfújja" azt a dolgot, hogy neki átszakad, míg számodra, és egyesek számára meg lényegtelen annak átszakadása. Érdekelt a te megélésed is. :) De azoké is, akiknek számít az átszakadás körülménye és ténye. :)
Kedves előző és egyben 2-es:
úgy értem, kedves 10-es és egyben 2-es. :)
Huh, de termékenyek vagytok, stílszerűen szólva. ;) Mire kommentezek, jön újabb bejegyzés. :) Köszönöm hozzászólásaitokat. :) Írhattok még. :)
Kedves 2-es, elnézést, azért véltem sejteni, h a 10-est is te írtad, mert szintén 81%. Azért nem mondtam biztosra. ;)
Egyébként az amúgy szinte közhelynek tűnő idézeted (" A szűz pasi szerencsétlen, a szűz lány nagy kincs") arra a következtetésre vezet engem, hogy eme hibás társadalmi beidegződés egyben önellentmondás is... Nem tudom, jól "logikázom-e", de eszerint a társadalom azt várja el, hogy a nő mindig idősebb legyen a férfi szexpartnerénél, és lehetőleg minél nagyon korkülönbséggel... jól következtetek? ;) Szóval nonszensz...
Ismétlem, tényleg mindenféle, kapcsolódó válasznak örülök, de engem még mindig az izgat elgjobban msot, amire még alig kaptam válaszokat, inkább cska fél-válasokat, és inkább csak egy oldalról ("nincs jelentősége, ha átszakad").
Tehát lelkileg van köztetek, akit megvisel, ha nem szeretkezés szakítja át a szűzhártyáját? Sőt, nem is petting, ne mis maszturbálás, hanem egészen más, pl sport tevékenység? És akit megvisel, miért, és hogyan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!