Lányok, melyikőtöknek fontos, és miért, hogy az első szeretkezés szakítsa át szűzhártyátokat (és ne pl. egy előzetes baleset)?
Nekem ez egyáltalán nem fontos...szinte 100 % ,hogy bőven azelőtt,hogy lefeküdtem valakivel átszakadt mivel versenyszerűen sportolok.
Attól még ugyanúgy szűz voltam....
Kedves 2-es, elgondolkodtató, amit írsz. Egyébként én magam nem arra utaltam, hogy ha pl. baleset (testi óra) miatt szakad el, akkor már nem szűz a lány.
Az érdekel, hogy SZEMÉLYESEN, szubjektíven hiányérzetet, szomorúságot mely (ide író) lánynak okoz, ha nem az első szeretkezés szakítja el neki?
Viszont amiatt elgondolkodtató a beírásod, hogy az orális szex szerinted elveszi a szüzességet. Gondolom "lelkileg" érted. Jól értelek? Ezt fejtsd ki, kérlek, részletesen is, mert tényleg elméláztam ezen sorodon. :)
Alapból hülyeségnek tartom a "elveszti a szüzességet" kifejezést. Az életben minden esetben, ha valamit legelőször tapasztalsz meg, akkor az egy tapasztalat lesz, első próbálkozás, a szexben egyből "elveszítesz" valamit. Miért? Mégis mit? Annyira berögzült a társadalomba a pénisz+vagina = nem vagy szűz hülyeség, hogy igazából az ember bele se gondol abba, hogy mi van akkor, ha teszem azt egy lány, akinek történetesen pénisz még nem járt a puncijában, de mondjuk a fenekében meg a szájában igen, az miért számít szűznek, mikor nyilvánvalóan volt már szexuális kapcsolata? Akkor a meleg pasik, örökké szüzek maradnak, ha nem volt a farkuk punciban, csak fenékben? Mekkora marhaság ez! Ebből a berögzülésből származik az, hogy az emberek és a társadalom mindenkit bírál a szexuális élete alapján, pedig ahhoz nyilvánvalóan semmi köze nincsen. "Jaj, a szűz lányok olyan értékesek..." Ja, aztán honnan tudják, hogy az a szűz lány nem szop le minden harmadik fiút? (Azzal sincsen baj, ha leszop, ő dolga). Ellenben más megközelítésből "Fúú, ez a csaj minden második fiút leszop, mekkora ribanc!" Amint kiderül, hogy egy nőnek sértetlen a szűzhártyája, ő a kicsi hercegnő meg az atyaúristen. Éppen ezért tartom hülyeségnek a szűzhártyás dolgot, ugyanis egyenesen a ribancozáshoz és a szexuális élet alapján történő bíráskodáshoz vezet.
Én nem vagyok egy "az szűz lányok értékesek" típus,mert nyilván nem ez dönti el.
De azért kicsit beteg amit írsz 2-es.
Magasról teszek rá, közönségesen szólva :)
Egyébként sem hiszem, hogy első szeretkezéskor bármit is "elvesztenék". Úgy ahogy van, ostobaság az egész. Majd amikor megtörténik, megtörténik, már a könyökömön jön ki, hogy egyesek mennyire fel tudják fújni ezt az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!