Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogy fogja fogadni a barátom,...

Hogy fogja fogadni a barátom, ha megtudja?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok, így nem tartom igazából "cikinek", hogy még nem voltam Úgy fiúval. Barátom 24 éves, 3 hónapja vagyunk együtt, és mondta, hogy ha szeretném és fontos nekem, akkor csak 3 hónap után lesz sex. Ő nem tudja, hogy én szűz vagyok, viszont az elején mindig mesélt, hogy utálta ha valamelyik barátnője is szűz volt, mert azok mindig rinyálnak. A napokban meg fog történni ha nála alszom, és félek a reakciójától. Még előtte elszeretném neki mondani, remélem nem hagy el miatta.
2013. febr. 26. 17:23
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
ha elhagy nem érdemel meg.
2013. febr. 26. 17:25
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha ezért elhagy, örülj neki. Mindenképpen elötte mond meg neki.
2013. febr. 26. 17:30
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

így van! mindenképpen előtte mond meg neki!

amúgy meg szerintem, ha valaki szűz.. annak csak örülhet a másik, mert akkor biztos lehet benn, hogy nem volt kb a város k*rvája, meg nem ment át rajta az össze haverja stb...

ha meg ezért elhagy... akkor tényleg nem érdemel meg. meg jobb is akkor, mert az ilyenek.. pff

a másik meg, hogy nem mindenkinek fáj az első.. meg ne akarjon már egyből nagy vad szexet...

ha a kapcsolatban az első szexről van szó, az azért legyen már különleges, romantikus, erotikus. nem az hogy berakja, aztán úgy megd** hogy menni is alig bírsz majd.

24/L

2013. febr. 26. 18:01
 4/9 anonim ***** válasza:
Mond el neki,a többi hozzászólónak igaza van:ha ezért elhagy,jobb is.Akkor örülj hogy nem egy ilyen ember vette el a szüzességed.Inkább örülne hogy egy szűz lány megtiszteli azzal hogy lefekszik vele.Egyszer mindenki szűz volt,gondolom ő is....
2013. febr. 26. 18:16
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem egy negatív dolog,hogy még szűz vagy.:S

Ha emiatt elhagy,akkor egy éretlen kis hülye gyerek.

2013. febr. 26. 18:38
 6/9 anonim válasza:
100%
Értékes vagy
2013. febr. 26. 19:21
 7/9 anonim ***** válasza:
73%

én is 18évesen veszítettem el,a párom boldog volt hogy még nem voltam mással,megtiszteltetésnek érezte

ha elhagy akkor nem érdemel meg,a szexnek meg nem időben mérve jön le az ideje hanem amikor érzelmileg olyan szinten vagytok

2013. febr. 26. 21:17
 8/9 anonim ***** válasza:

Feltétlen mondd el neki, ha elhagy, akkor is.

Ha nem tudja, akkor másképp áll hozzád, pl. nem vigyáz, és akkor nagyon-nagyon rossz lesz az első.

2013. febr. 27. 19:28
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tanácsokat!

Elmondtam neki rögtön előtte, kicsit kiakadt, vagyis hebegett-habogott, hogy az, hogy lehet, meg, hogy ő még soha nem volt szűz lánnyal, és neki ez nem fog menni. Nem tudja kezelni ezt a helyzetet. Annyira gáznak éreztem magam, de belegondoltam, hogy ha így áll hozzá, akkor ott belül nem is szeretett, így mondtam, hogy ha erre most nem képes, később se lesz az, és fáj, hogy emiatt, de akkor ennek nincs jövője.

2013. márc. 6. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!