Hogy fogja fogadni a barátom, ha megtudja?
így van! mindenképpen előtte mond meg neki!
amúgy meg szerintem, ha valaki szűz.. annak csak örülhet a másik, mert akkor biztos lehet benn, hogy nem volt kb a város k*rvája, meg nem ment át rajta az össze haverja stb...
ha meg ezért elhagy... akkor tényleg nem érdemel meg. meg jobb is akkor, mert az ilyenek.. pff
a másik meg, hogy nem mindenkinek fáj az első.. meg ne akarjon már egyből nagy vad szexet...
ha a kapcsolatban az első szexről van szó, az azért legyen már különleges, romantikus, erotikus. nem az hogy berakja, aztán úgy megd** hogy menni is alig bírsz majd.
24/L
Ez nem egy negatív dolog,hogy még szűz vagy.:S
Ha emiatt elhagy,akkor egy éretlen kis hülye gyerek.
én is 18évesen veszítettem el,a párom boldog volt hogy még nem voltam mással,megtiszteltetésnek érezte
ha elhagy akkor nem érdemel meg,a szexnek meg nem időben mérve jön le az ideje hanem amikor érzelmileg olyan szinten vagytok
Feltétlen mondd el neki, ha elhagy, akkor is.
Ha nem tudja, akkor másképp áll hozzád, pl. nem vigyáz, és akkor nagyon-nagyon rossz lesz az első.
Köszönöm a tanácsokat!
Elmondtam neki rögtön előtte, kicsit kiakadt, vagyis hebegett-habogott, hogy az, hogy lehet, meg, hogy ő még soha nem volt szűz lánnyal, és neki ez nem fog menni. Nem tudja kezelni ezt a helyzetet. Annyira gáznak éreztem magam, de belegondoltam, hogy ha így áll hozzá, akkor ott belül nem is szeretett, így mondtam, hogy ha erre most nem képes, később se lesz az, és fáj, hogy emiatt, de akkor ennek nincs jövője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!