Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit tegyek? Szeretném, de ha...

Mit tegyek? Szeretném, de ha a barátom megtudja?

Figyelt kérdés
Tegnap le akart velem feküdni egy fiú a munkahelyemen, de azt mondtam, hohy nem. Nekem van barátom, de a srác olyan ellenálhatatlanul maszíroz és kényesztet. Írt egy sms-t hogy ma 13 órakkor vár a lakásán, mit tegyek?
2011. dec. 7. 10:04
1 2
 1/15 anonim válasza:
17%

szerintem tedd meg...ha tetszik a fiu,nyugodtan fekudj vele le,...xd:)

31/F

2011. dec. 7. 10:08
 2/15 anonim ***** válasza:
85%
Előtte ugorj el még hozzám is :)
2011. dec. 7. 10:09
 3/15 anonim ***** válasza:
69%

Szereted a barátod? -> ne tedd meg!

Nem szereted a barátod és simán otthagynád? -> tedd meg és aztán mondd el a barátodnak, hogy mit csináltál.

Sok sikert!

2011. dec. 7. 10:11
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha te is szeretnéd ezt, akkor először is dobd ki a barátodat, utána meg menj fel a munkatársad lakására ...

Egyébként csak azért, mert egy fiú (!) masszíroz, meg akarja, csak azért nem kell vele lefeküdni - ennyi erővel minden hapsival lefekhetsz ...

2011. dec. 7. 10:13
 5/15 anonim ***** válasza:
94%

És hol dolgozol? Nem is tudtam, hogy üzemelnek hivatalos bordélyok Magyarországon.

Amúgy ha már a masszázsig eljutottatok, akkor neked kicsit sem számít, hogy van egy párod. Mit izgat, hogy mi lesz, ha megtudja? Ha igazán érdekelne, mi lesz, nem k.urválkodnál a munkahelyeden, hanem dolgoznál.

2011. dec. 7. 10:13
 6/15 anonim ***** válasza:
54%
feküdjél le vele hiszen egy kis pi.csa vagy már így is mert egyáltalán hagytad hogy maszirozon egy idegen srác a munkahelyeden miközben neked van egy barátod,félig meddig már így is megcsaltad.....hiszen engedted hogy hozzád érjen...
2011. dec. 7. 10:20
 7/15 anonim ***** válasza:
84%
Én is jól masszírozok, velem nem kell lefeküdnöd elég ha leszopsz :)))
2011. dec. 7. 10:37
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
ócó k*rva:D
2011. dec. 7. 11:02
 9/15 anonim ***** válasza:
85%

Katica drága!

Szépen kérem, hogy ne munkaidőben, munkahelyen intézze a szexuális ügyeit, vagy ha már mégis, akkor ne a Józsival tegye az ebédszünetben a lakásán, hanem az én irodámban!

2011. dec. 7. 11:07
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

a gond ott van h te elgondolkodtál h mit csinálj.

mert:

- ha szereted a barátod akkor nem félsz elmondeni neki, nem a te hibád h meg akarnak fektetni.

- Akaratod ellenére (?) letperol, és te hagyod és nem szólsz snkinek, nem pofozod fel, nem sikítasz...

- írnak egy smst h mennyél dugni időre valakivel akit, nem is akarsz , te meg elgondolkodsz h menj vagy sem.

furaságot érzek itt.

2011. dec. 7. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!