Mit tegyek? Szeretném, de ha a barátom megtudja?
szerintem tedd meg...ha tetszik a fiu,nyugodtan fekudj vele le,...xd:)
31/F
Szereted a barátod? -> ne tedd meg!
Nem szereted a barátod és simán otthagynád? -> tedd meg és aztán mondd el a barátodnak, hogy mit csináltál.
Sok sikert!
Ha te is szeretnéd ezt, akkor először is dobd ki a barátodat, utána meg menj fel a munkatársad lakására ...
Egyébként csak azért, mert egy fiú (!) masszíroz, meg akarja, csak azért nem kell vele lefeküdni - ennyi erővel minden hapsival lefekhetsz ...
És hol dolgozol? Nem is tudtam, hogy üzemelnek hivatalos bordélyok Magyarországon.
Amúgy ha már a masszázsig eljutottatok, akkor neked kicsit sem számít, hogy van egy párod. Mit izgat, hogy mi lesz, ha megtudja? Ha igazán érdekelne, mi lesz, nem k.urválkodnál a munkahelyeden, hanem dolgoznál.
Katica drága!
Szépen kérem, hogy ne munkaidőben, munkahelyen intézze a szexuális ügyeit, vagy ha már mégis, akkor ne a Józsival tegye az ebédszünetben a lakásán, hanem az én irodámban!
a gond ott van h te elgondolkodtál h mit csinálj.
mert:
- ha szereted a barátod akkor nem félsz elmondeni neki, nem a te hibád h meg akarnak fektetni.
- Akaratod ellenére (?) letperol, és te hagyod és nem szólsz snkinek, nem pofozod fel, nem sikítasz...
- írnak egy smst h mennyél dugni időre valakivel akit, nem is akarsz , te meg elgondolkodsz h menj vagy sem.
furaságot érzek itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!