Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belezugtam a baratom legeslegjobb haverjabe, de nem szeretnem h megtudja, de azt se h hazugsagba eljunk. Mondjam el neki vagy ne?
Figyelt kérdés
tobb mint 1 eve vagyunk egyutt es hat nagyon megtetszet a baratja,es tudom h en is neki mert mar tobbszor is smaroltunk bulikban,de nem szeretnem h hazugsag legyen es h ne tudja de azt se h tudja.15 eves lany.a baratom 18.es a haverja 21 eves2009. febr. 25. 18:24
1/5 A kérdező kommentje:
ez kb.2honapja van igy
2009. febr. 25. 18:26
2/5 anonim válasza:
a legnagyobb köcsögség lenne ha a barátjával járnál.Szakíts a pasiddal és keress mást.Annyi fiú van a világon.Ne akarj egy barátságot is szétzúzni.
3/5 anonim válasza:
Látszódik, hogy még gyerek vagy és nem értessz az érzelmekhez, sem a kapcsolatokhoz. Ezért mondja midnenki hogy ennyi idősen felesleges egy kapcsolat.
Szerintem ne verd át a fiudat, és ne is járj a haverjával, keress mást. igy midnenkinek jobb lesz.
4/5 anonim válasza:
Melleslega pasid "legeslegjobb haverjabe" IS egy nagy köcsög ha így átbasssza a barátját !!!!Milyen már ez ???Elnem tom képzelni hogy az én barátom legjobb barátja rám másszon!akkor a tabu vagyok neki mint a Qva isten nyila..( bocs a csunya szavakért)
5/5 anonim válasza:
És többször is smároltál már vele.Nagyon jó, meg is csalod a barátodat a legjobb barátjával. Nem akarok csúnyákat irni de ahhoz lenne kedvem most, na mind1. Na szóval te először is nőlj fel mielőtt belemész egy kapcsolatba, barátoddal szakits(remélem elküld melegebb égtájakra)a "legjobb" barátról meg inkább nem is beszélnék(remélem azért ő is kap)
Ilyen emberek nagyon tudnak idegesitteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!