Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek ha belezúgtam az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha belezúgtam az egyik "barátnőmbe"?

Figyelt kérdés
A lány tényleg csak a barátnőm nem a csajom és a legjobb barátnőm.De mikor vele vagyok sokkal jobb minden, vicceseket mond,ölelget, puszilgat, és lehet hogy csak én értem félre de lehet hogy én is tetszemneki,de fogalmam sincsen hogy mit tegyek.Mert ha nem tetszem neki és rákérdezek utána már a barátja sem lehetek és ettől kicsit félek de nem tud nyugodni hagyni a téma.Segítséget kérek!
2011. júl. 22. 00:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ez történik, amikor a fiú-lány barátságot az egyik fél nem kezeli jól. Én azt mondom, egy próbát megér, de ha visszautasít, akkor számíts egy rövidebb mosolyszünetre. Velem is történt ilyen, pont úgy, ahogy leírtad, azóta nem vagyok jóban a csajjal.
2011. júl. 22. 00:08
 2/13 anonim ***** válasza:

hát attól függ milyen típus vagy. hogyha a "legjobb barátnőd" akkor te is inkább a lánybarátság párti vagy(én is) és nekem tulajdonképpen nincs semmi problémám kb fél éve. mármint így párkapcsolatok terén. szerintem az hogy ölelget, puszilgat az pont a barátságotok szorossága miatt van. énis sokszor megölelgetem a lány barátaimat. ott lenne probléma, ha ő összejönne valaki mással idő közben. szerintem ha félreértés lesz, akkor 100% hogy már nem lesz ugyanolyan, mert kínos utánna beszélgetni. én azt mondom, hogy ha igaz barát, és összejön mással, akkor se fog elhanyagolni. szerintem ha különösen vágysz egy kapcsolatra, keress mást, csak nem a "legjobb barátnőd"

19F

2011. júl. 22. 00:19
 3/13 A kérdező kommentje:
szóval ezt jól megszívtam mint a torkosborz :'D majd megoldódik köszi a váaszokat :D
2011. júl. 22. 00:21
 4/13 anonim ***** válasza:
Nekem is van ilyen ,,legjobb barátnőm" :) Méghozzá a legjobb barátom menyasszonya. Mondjuk nálunk annyiban egyszerűbb a szitu, hogy olyan nekem mintha a húgom lenne:) Mi is szoktuk egymást megölelni, megpuszilni... szal ebből ne vonj le messzemenő következtetéseket, nehogy később ,,baj" legyen! Szal valahogy mindenképpen vidd dűlőre a dolgot. És ha neadjisten nem sikerül, és utána nem akar a barátod lenne, akkor igazából nem is volt az.
2011. júl. 22. 00:24
 5/13 A kérdező kommentje:
hát ez pontosan így igaz azt kivéve hogy elég szar lenne nélküle az élet :/ mondjuk ő nem a hawerom menyasszonya mert csak 13 éves én meg 15 de azért mégis elég szar ügy xD köszi :)
2011. júl. 22. 00:28
 6/13 anonim ***** válasza:
Amúgy ha nem lenne az, akkor sem hajtanék rá, pedig gyönyörű lány, és nagyon kedves... de nekem spec. nem az esetem. Nagyon jól megvagyunk így, mint legjobb barátok, és fogadott testvérek^^
2011. júl. 22. 00:31
 7/13 A kérdező kommentje:
hát az még egyszerűbb mert gondolom elvből sem akarsz ráhajtani a fogadott testvéredre de ez olyan hogy már 1 hónapja németországban van mert az apja kint dolgozik és nála nyaral ésúgy váltunk el hogy az egyik 'haverom' odakiabálta neki hogy **** szerelmes beléd!!!! és elég furán nézett rám :S és nagyon gázos volt :S
2011. júl. 22. 00:36
 8/13 anonim ***** válasza:

Mondjuk.

Ha nem mondta azonnal, hogy ,,miafasz" akkor talán még lehet is valami a dologból... meg kéne kérdezned, hogy ,,Emlékszel mit mondott neked az xy, mikor elváltunk? És mit gondolsz róla?"

2011. júl. 22. 00:39
 9/13 A kérdező kommentje:
hát lehet.tyúh nemis olyan rossz ötlet :O csak már annyira emészt hogy mit csináljak hogy egész nap erre gondolok.főleg hogy gitározok és járok konditerembe mellette teljesen elveszi a figyelmem :S
2011. júl. 22. 00:53
 10/13 anonim ***** válasza:

Na akkor tessék megkérdezni? Mit veszíthetsz? Ha tényleg igaz barátod, akkor semmit. Ha nem az, akkor is nyersz, mert megszabadulsz egy hamis baráttól... a fődíj meg ugye evidens:)

Drukkolok:)

2011. júl. 22. 00:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!