Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek ha belezúgtam az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha belezúgtam az egyik "barátnőmbe"?

Figyelt kérdés
A lány tényleg csak a barátnőm nem a csajom és a legjobb barátnőm.De mikor vele vagyok sokkal jobb minden, vicceseket mond,ölelget, puszilgat, és lehet hogy csak én értem félre de lehet hogy én is tetszemneki,de fogalmam sincsen hogy mit tegyek.Mert ha nem tetszem neki és rákérdezek utána már a barátja sem lehetek és ettől kicsit félek de nem tud nyugodni hagyni a téma.Segítséget kérek!
2011. júl. 22. 00:01
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
köszi szépen :) nagyon remélek magamnak sok sikert XD
2011. júl. 22. 00:56
 12/13 anonim válasza:
én is ilyen helyzetben vok,szeretem a legjobb fiú barátom..neki is énvok a legjobb.. és azt mondta " tetszettél de te+én inkább nem,mert nem akarom elveszíteni a barátságod" ... :/ nemértem.....
2011. júl. 22. 01:19
 13/13 A kérdező kommentje:
igaza van ezért félek én is a szituációtól xD
2011. júl. 22. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!