16 eves lany vagyok es nogyaogyaszhoz kellene mennem, mar nem vagyok szuz es nem szeretnem hogy kideruljon, a doki megtudja ezt allapitani?
Figyelt kérdés
2011. dec. 17. 13:36
1/11 anonim válasza:
a szűzhártya meglétét meg tudja állapítani
2/11 anonim válasza:
de ha így nézel rá, nem mondja el anyukádnak: [link]
3/11 anonim válasza:
Viszont tagadhatod.. Ha nagyon akarod... Pl.. Torna/lovaglás közbeni enyhe vérzést, kis fájdalmat hozhatsz fel... Ugyanis akkor is elszakadhat...
4/11 anonim válasza:
18 alatt kötelessége tájékoztatni anyukádat..
5/11 anonim válasza:
azt hiszem röviden és tömören erre szokták azt mondani hogy szopás.
6/11 anonim válasza:
Visszatérve.. Nem csak dinamikus mozgástól, hanem mondjuk önmagad felfedezésekor is átszakadhat.... Ez gondolom bevállalható.... :)
7/11 LadyLee válasza:
Ne hidd el azt a sok baromságot, amit összehordanak. Nem fogja elmondani a doki anyukádnak, nyugi.
Egyébként meg az orvos előtt nem érdemes semmit sem elhallgatni, mert csak magaddal szúrsz ki és a végén még véletlenül félrekezelnek. Ha úgy érzed, hogy vagy elég érett ahhoz, hogy szexelj, akkor bizony a nőgyógyász kérdéshez is felnőttként kellene hozzáállnod.
8/11 Kicsi Robi válasza:
igen a doki meg tudja ezt allapitani.hisz azert nőgyógyász nem? :)szerintem ha egyedül mensz dokihoz akkor nem sok esely van ra hogy mas is megtudja.de legjobb ha diszkreten megkered a dokit hogy ne szoljon esetleg a szuleidnek.amugy a dokit nem hiszem hogy nagyon erdekelne.
9/11 anonim válasza:
LadyLee-nek igaza van.
Ha felnőtt vagy a szexhez, akkor ehhez is legyél felnőtt.
Egyébként látni fogja az orvos, de nem mondja el anyukádnak...
10/11 anonim válasza:
nem. nem tudja. majd olyan hülye mint te, meg még doki is nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!