Van olyan módszer amivel ezt meg lehet állapítani? Segítség!
Figyelt kérdés
17 vagyok és még szűz . Van egy barátom már több mint fél éve és ő is akarja meg én is de nagyon félek ettől vagyis inkább a vértől :$ Tudom hogy ez egyén függő , de valahogy mégis meg lehet állapítani hogy ki milyen "fajtájú" ??( mármint hogy milyen nyúlékony a szűzhártya ?) Ne viccelődj komolyan kérdezem2011. júl. 19. 14:14
1/6 anonim válasza:
Na már mégis hogy lehetne megállapítani?-.-
Elvérezni nem fogsz..
2/6 anonim válasza:
Ne félj, csak nyugi! :) Tulajdonképp megtudod állapítani "saját kezűleg" is. Én is féltem de az a 5 perc volt csak kicsit szar aztán már jött minden. Hajrá!
3/6 anonim válasza:
Ha ettől félsz akkor, hogy fogsz gyereket szülni?:)
4/6 A kérdező kommentje:
Hát én géntesztre gondoltam de ha nem hát nem ... majd csak megoldjuk :)
2011. júl. 19. 14:36
5/6 anonim válasza:
emiatt elköltenél ki tudja mennyi pénzt egy géntesztre?:O
felesleges, mindenki átesik ezen, mindenki túléli:) ne félj tőle:)
6/6 anonim válasza:
Én elmondom a trükköt.
A fejedre állsz. Bekötöd a bal szemed egy piros, virágmintás kendővel. A kendő legyen pontosan 24,32 mm széles, 0,2 mm vastag és 632,214 mm hosszú. Miután ezt megtetted, fogd be a jobb füled. Ha ez is megvan, kapcsold be a magad mellé készített turmixgépet és kenyérpirítót. Kapcsold be a TV-t, nézz rajta Simpson családot. Ezután nyúlj fel a bal orrlyukadba a középső ujjaddal, legyen fent kb. a 2. ujjperc feléig. Ezután húzd ki. Amennyi vér fog jönni, annyi fog akkor is.
Ne izgulj, ne félj tőle, túl fogod élni. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!