Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek az rendben van,...

Szerintetek az rendben van, ha valakit 14 évesen megujjaznak?

Figyelt kérdés

Van egy osztálytársam, akiről eddig azt hittem, hogy tök normális. Eddig mindig kitűnő volt, normális ruhákba jár, stb... Eddig még nem volt barátja (csak facebookos), de mondta, hogy már szeretne egyet.

Egy táborban viszont egy fiú elkezdte ölelgetni, aztán később smároltak és kiderült, hogy meg ujjazta a fiú, aki viszont 11.-es(a lány 8.-os).

Szerintetek ez normális? Vagy csak én vagyok elfogult? :O

2013. febr. 25. 15:04
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Nincs rendben,agyatlan kis liba,mint a mai 12-15 évesek nagyrésze.
2013. febr. 25. 19:27
 22/30 anonim ***** válasza:
Nem egészen van rendben, de még így is jó, hogy "csak" ennyi volt...
2013. febr. 25. 21:35
 23/30 anonim válasza:
#1 kb 17 éves fiú és egy kb 14 éves lány vhogy nem passzol... Am. rohadt ribancos
2013. febr. 26. 19:13
 24/30 anonim ***** válasza:

szerintem cak kitalála hogy nagy lánynak higyék

de etölcsak 1 nagy k**v@ lesz

2013. febr. 28. 22:27
 25/30 anonim válasza:
19%
embereeek..legyetek már tisztába a ribanc szó jelentésével! mindenkit össsze vissza leribancoztok,mikor köze nincs hozzá..most gondolom ezért engem is leribancoztok,de szerintem nem k*rvaság ha 14 évesen megujjaztak egy csajt,ő dolga senkinek semmi köze hozzá.
2013. márc. 3. 15:12
 26/30 anonim válasza:
Miért ne lenne normális örülj neki h nem fekszik le minden egyes pasival ez még csak apróbb dolog ha nem minden pasival ezt csinálja...
2013. márc. 6. 12:15
 27/30 anonim válasza:

egészségére

!

2013. márc. 14. 08:32
 28/30 anonim válasza:
Kis irigykedos.Nem mindegy neked?Engem is akkor ujjaztak meg s tok epseges s normalis vagyok.Szalj le rola, gyerekes a viselkedesed.
2013. máj. 2. 21:02
 29/30 anonim válasza:
0%
Szerintem elfogadhato ha egy lany 14 evesen ilyet csinal es maximalisan az o dolga masnak nem kell beleszolnia. Es egy baratnak minimum az a dolga hogy mellette alljon!
2013. máj. 27. 15:13
 30/30 anonim válasza:

Szerintem sincs ehhez neked semmi közöd, az ő dolga, és az ő élete. Szerintem semmi baj nincs ezzel, ha pasival egyutt vannak, bár ezt nem emlitetted meg.

ha nem, akkor sincs semmi közöd hozzá.

2013. nov. 2. 12:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!