A nők szemében mennyire számítok szégyenfoltnak azzal, hogy 23 éves létemre sose szexeltem, és nem is csókolóztam?
Amikor már egy ideje ismered akkor mond el neki ,hogy miért nem volt kapcsolatod eddig.
Nekem pl azért mert kövér és lusta disznó voltam. Lefogytam ,dolgozok ,rendesen öltözök és máris találtam barátnőt.
Olvasd el alan pease testbeszéd a szerelemben címü könyvét iszonyat hasznos!!!
Csak nyugodtan viselkedj, és nem lesz semmi gond.
Viszont ne azzal foglalkozz, hogy mi a baj, vagy milyen gond lehet. Nem érdekes. Nem ez érdekli a lányokat, hanem az, hogy milyen önbizalmad van. Ha az normális (nem kicsi, nem túl nagy), akkor sínen vagy.
Ha kicsi, akkor pedig szerezz még.
Szégyenfolt?
Inkább kívánom neked, hogy hozzon össze az élet egy értelmes, normális lánnyal, akivel kölcsönösen mindenféle feltétel nélkül szeretitek egymást, hogy megtudhasd végre milyen butaságokon agyaltál!! :) 21L
,,Ne görcsölj ezen olyan sokat. Te is meg fogod találni az igazit."
Már évek óta egyfolytába ezt hallom az ismerőseimtől is, én meg már az idegtől majd szétrobbanok néha mostanság, hogy nekem soha nem jutott kalandokból és párkapcsolatból egy gramm se. :/
Semmiről nem maradtál le! Nem vagy egy kiélt pasi, ezáltal sokat fogsz nyújtani majd a párodnak!
Nekem nem kéne olyan férfi, aki már végig ment már vagy 50 nőn!!!!
,,Nem vagy egy kiélt pasi, ezáltal sokat fogsz nyújtani majd a párodnak!"
Ha kiélt nem is vagyok, de tapasztalat hiányában majdhogynem nagy nullát tudnék nyújtani, így nagy valószínűséggel legfeljebb egy hónapot bírnának ki velem a nők java része.
Kedves utolsó, félre értés ne essék, nem taszít, csak ez egy olyan dolog amibe bele kell jönni, te is bele jöttél majd a "kérdező is" bele fog!
De egyébként meg mindenki maga irányítja az életét! Ki így, ki úgy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!