Mi lenne a sok lúzer sráccal, ha a sarkukra állnának és megvernék azt aki kötekszik vele?
# 8/22
Viszonylag kisvárosban élek, általánosban még annó, szinte dettó ez volt.
A nem idén barnultak szórakozásból volt, hogy teljesen váratlanul (és tényleg psztán kedvtelésből) odamentek egy általuk gyengébbnek vélt sráchoz és izomból hasba térdelték.
Egy ilyennek voltam én is áldozata egyszer, amikor szinte mondhatom megváltozott az életem és az életszemléletem. Azóta nem félek csempébe verni senkinek sem a fejét...
Hozzáteszem 2 felügyelő tanár szeme láttára történt mindez, mire kb úgy tettek mintha nem látták volna.
Egy másik esetben ez előtt egy srácnak a szemébe nyomtak egy műanyag darabot mire az igazgatóhelyettes közölte vele, hogy biztos megérdemelte, úgy kell neki! És az egésznek a szemtanúja volt...
Őszintén szólva errefelé a tanárokat kéne egy hétre kitenni az ilyen vadon élő "embertársaink" közé.
A diplomata meg még biztos nem látott élőben barnát...
Ti ketten most tényleg azon veszekedtek, hogy melyikőtök a nagyobb szerencsétlen gyökér? :D
Hihetetlen a színvonal...
No no, nem kell bunkózni. Azért azt írtam, mert így lehetett tudni kiről beszélek. Ennyi erővel te meg lehetsz agyhalott vadbarom is. (Csak, hogy mindenkibe belekössek.:D)
Egyébként az életszemléletek terén nem lehet vitatkozni, főleg, ha valakinek a látásmódja ellenkezik a tiéddel. Érdemes ezt megjegyezni, így nem kell annyit feleslegesen masszírozni a levegőt a sok dumával vagy nem kell lekoptatni a festéket a billentyűzetről, de igazából teljesen mindegy is. A lényeg, hogy mindig is voltak és mindig is lesznek olyanok, akiket szekálni fognak, másokat ez akár érdekel, akár nem. Attól, hogy itt jártatja mindenki a száját holnap még ugyan úgy megverik azt, akit tegnap is, nem változtattok semmit, kedves Menyasszony és Agyhalott Vadbarom :D
Ugyan nem vagyok az erőszak híve, de bizony, néha muszáj a sarkára állnia az embernek...
Én LÁNY vagyok, és elsős koromban volt egy cigány srác, aki kétszer is felpofozott és leköpött:), mert gondolom otthon azt tanulta a drága, művelt szüleitől. Ez egy ideig ment ugye (annak ellenére, hogy apum már beígérte a gyerek apjának, hogy elveri a kölykével együtt...), azután egyszer betelt a pohár, felborítottam, és telitalppal hasba tapostam. Soha többé egy szava nem volt hozzám.
Azt tegyük hozzá, hogy én tudtam, hogy otthon én ezért csak dicséretet fogok kapni, mivel kiálltam magamért.
Tesómmal ugyanez megismétlődött, csak neki több idő kellett, míg rávette magát. Egészen véletlenül őt is 3-4 cigány (...) kölyök bántotta. Az a baj, hogy nem lehet velük mit kezdeni, én az egyiket egyszer elkaptam, elmagyaráztam neki, hogy kivel kezdjen, de az ilyen helyzetet csak az tudja megoldani, aki benne van. Tesóm végül az egyiket lefejelte:D, be is fejezték a cseszegetést. Muszáj, hogy az ember a sarkára álljon.
Lehet jönni azzal a szöveggel, hogy "Akkor lesüllyedek a szintjükre!", stb., de ha nem akarsz évekig szenvedni, és utána egy gyenge sz.rnak érezni magad, akkor tenni kell ellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!