Mi lenne a sok lúzer sráccal, ha a sarkukra állnának és megvernék azt aki kötekszik vele?
Nyilván rám céloztál, sértegetni nem tudsz vele :D
De köszönöm kérdésed, remekül megvagyok. :) Talán mert szellemi munkát végzek. Tudod, bizonyos intelligenciaszint felett nem jellemző a "baszogatás". :P De mond csak, a hozzád hasonló "izomagyúak" képesek egyáltalán ezt megérteni? :) De tényleg érdekel milyen érzés lehet egyáltalán nem gondolkozni. :)
Nos, elmondom, hogy egyáltalán nem vagyok nárcisztikus. Sosem állítottam magamról, hogy egyáltalán erős lennék a szó fizikai értelmében. Nem hogy a legerősebb. Sőt, ha foglalkozol az izmok felépítésével legalább egy kicsit, akkor tudhatnád, hogy ilyen kategória, hogy "leg" nem is létezik. Melyik az erősebb? A hosszútávfutó, maratonista, vagy a sprinter? Melyiknek van erősebb lábizma?
Az, hogy okos vagyok, ez tény, kiskorom óta kitűnök ebben, de nem én vagyok a legokosabb. Mellesleg itt sincs értelme "leg"-ről beszélni, hiszen ki az okosabb? Aki minden témához hozzá tud szólni, vagy aki egy területen halmoz fel tekintélyes tudást, de amúgy semmi máshoz nem tud hozzászólni.
A jelenség azért jellemző rád, mert azt hiszed, hogy pár PU(lyk)A könyv elolvasása után a téma szakértőjévé válhatsz. Sajna ez nem így működik.
Ja, mellesleg kiállni magadért nem azt jelenti, hogy ököllel oldjuk meg a problémákat. Ha nem vetted volna észre, most is éppen kiállok az erőszakot kerülő álláspontom mellett. Élőben sem kerülöm a konfliktust, de nem is keresem. Az elejétől fogva arról szól a dolog, hogy azért ezekben az időkben már úgy is kiállhatsz magadért, hogy nem az öklödet használod. A határozottságot és magabiztos fellépést ne keverd a vadállatiassággal, jó?
fú hallod kibírhatatlan vagy, ez tény hogy te vagy az okos???? fenéket, szőrszálhasogató vagy és tudálékos, a legerősebbet nem szó szerint értettem, hanem célzásként, mint 1 közösségbe a "Legsportosabb"...
egyébként meg a sprintetnek több a "fehér izomrostja" míg a hosszútávfutónak "a vörös" javíts ki ha tévedek.
Nem vagyok PUA, nem is voltam soha az bizonyos értelmbe, bizonyos dolgok mint fc(fuckclose), háremtartás(10+ fuckbuddy) nem az én életfelfogásom, tudod? 1 jó vicced volt eddig: Pu(lyk)A, ezen szakadtam. Utolsó mondatod ugyan igaz, de akkor sem 100%ban igaz, vannak olyan alsóbbrendű emberfélék akik csak ebből tanulnak és még ez nem csak a cigókat tartalmazza.
Őszintén szólva, mind a ketten marha viccesek vagytok, majd' leestem a székről. Másrészt meg kurv@ idegesítőek is.
Na, szóval, szerintem valamilyen szinten mind a kettőtöknek igaza van (menyasszony és kérdező), mert vannak olyan helyzetek amiket nem lehet határozott fellépéssel és nagy pofával megoldani, csak nyers erővel. És azért szerintem nem mindegy, hogy bekerülök a sürgősségire és miután felépülök tovább b@szogatnak vagy pedig egyszer adsz nekik és utána békén hagynak.
Jó darabig én is az "áldozat" kategóriába tartoztam, de eddig elég volt a határozott fellépés és így is tartanak tőlem. (Hozzátenném, hogy lány vagyok. Nem kell hímsoviniszta módon arra asszociálni, hogy csak a srácokat baszogathatják!)
100 szónak is egy a vége. Én személy szerint soha semmilyen körülmény között nem fogok fizikai erőszakot alkalmazni, de érdekes módon senki nem is "baszogat". -.-
Mint láthatod 21.-es, neked sem kellett fizikai erőszakot alkalmaznod, hogy kitörj az áldozat szerepből. Senkinek sem kell! Az erőszakmentesség elvéhez pedig végsőkig ragaszkodok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!