19 éves vagyok és még nem volt barátnőm, akkor most lúzer vagyok?
Figyelt kérdés
2012. márc. 21. 09:42
1/27 anonim válasza:
Még nem! De egy év múlva már igen! Úgyhogy hajrá!
2/27 anonim válasza:
Azert vagy luzer, mert ilyet kerdezel.
3/27 anonim válasza:
Miért lennél az? De legszebb éveidet pazarlod el így... bánni fogod majd egy két év múlva ha még mindig nincs senkid rájössz magadtól, hogy miért nincs és akkor joggal mondhatsz magadról véleményt. Erről minden embernek más a véleménye szerintem. Attól függ milyen típus vagy, hogy élsz és hol!
Tehát ha nem keresel vagy nincs lehetőség vagy faluban laksz vagy csak otthon ülsz állandóan. Lehet a te hibád is. Mindenkibe van valami.
Csak nem biztos hogy mindenkinek arra van szüksége mint ami benned van. Kérdés hogy milyen ember vagy.
4/27 anonim válasza:
Hát húzz bele mert 19 évesen még nem de a 20 már eléggé cink.:)
5/27 anonim válasza:
ha elhiszed, h az vagy, akkor az is vagy.
6/27 anonim válasza:
Szerintem ne parázz, amikor érezni fogod, akkor kell. :)
7/27 anonim válasza:
Van így 30 éves haverom is. Furcsa egy bogár, de nem tartom lúzernek...
8/27 anonim válasza:
Hahahahahahahahahaha
bocsi de hahahahahahahahhaha
Ez egy értelmes válasz a kérdésedre. És igen az vagy!
9/27 anonim válasza:
15 évesen kezdtem, mire 19 lettem már vagy 8-10 lányon voltam túl.
10/27 anonim válasza:
16-25 éves kor közt azért az évi 3-7 lány a minimum. Addig nem kell lekötnöd magad. Ráérsz utána. Majd 40 évesen nem fogsz azon aggódni, hogy miket hagytál ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!