Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 19 éves vagyok és még nem...

19 éves vagyok és még nem volt barátnőm, akkor most lúzer vagyok?

Figyelt kérdés
2012. márc. 21. 09:42
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy vagy lúzer!
2012. márc. 21. 11:00
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

10-es, te ezt komolyan gondolod, hogy 25 éves korára egy pasinak 30-60 nőn túl kéne lennie? :O Elképesztő...

Kérdezőnek: Egyáltalán nem számít kikkel meg mikor jártál vagy nem jártál, és mennyi volt belőlük vagy esetleg nem volt egy se, úgysem amiatt fogják keresni a társaságod, hogy milyen az előéleted. Ne hagyd hogy itt lelombozzanak, és letörjék az önbizalmad. Szerintem semmi gond ezzel, ha a fejedben minden rendben van és normális, gondolkodó és érző lény vagy, nem valami szélsőséges őrült, minden esélyed megvan rá hogy a közeljövőben összejöjjön valami. Nem kell ilyeneken görcsölni.

Mellesleg az én volt középsulis osztálytársaimnak a többsége, de legalább a fele (nemtől függetlenül), kb. a te korodban vetették magukat a párkapcsolatosdiba miután egyetemre kerültek, persze a fiúk azóta intenzívebben váltogatták a partnereiket, de ismerek olyat aki a mai napig is csak 1-2 kapcsolatot tud maga mögött. És ez a mi környékünkön nem ritka, igaz kisvárosiak vagyunk. Amúgy sem értem miért ennyire égető ez a téma manapság, én személyszerint kedvelem a szolídabb természetű embereket, nem tudom miért a nagypofájú nyomulósak a divatosak...

23/N

2012. márc. 21. 11:08
 13/27 anonim ***** válasza:
10%

"10-es, te ezt komolyan gondolod, hogy 25 éves korára egy pasinak 30-60 nőn túl kéne lennie? :O Elképesztő"

IGEN nem csak így gondolom, hanem túl is vagyok. Nekem az a meglátásom, hogy annyi nővel fekszem le, amennyivel csak tudok. Így később nem fog hajtani a vérem(talán)

De én kispályás vagyok. A hírességekhez képest, akik 35-40 éves korukra 1500-2000 nőn is túl vannak.

Szóval kis lányka ne oktass ki másokat, mert te soha nem mozdultál ki a kis faludból.

2012. márc. 21. 11:18
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

"Szóval kis lányka ne oktass ki másokat, mert te soha nem mozdultál ki a kis faludból."

Én egyáltalán nem oktattalak ki, legalábbis nem ez volt a szándékom. Csak valóban elképesztőnek tartom hogy szerinted ez az amihez tartani kéne magát másoknak is. Évi szinten 3-7 a minimum, ez a kijelentés olyan benyomást kelt, mintha azokat hülyébe néznéd aki nem hozza a hasonló teljesítményt. Az nekem teljesen mindegy hogy te mit csinálsz, de nem mindenkinek olyanok a szükségletei mint neked, attól meg nem leszel jobb vagy több másoknál ha 2000 nőt megdugsz. Ha neked ez így jó, akkor csináld, ámen, de nem kell felvágni vele vagy elbátortalanítani azt aki bizonytalanabb típus. A válaszodból kifolyólag nem tűnsz túl érettnek, de lehet hogy csak az értékrendünk különbözik túlságosan. Per pill sem otthon a "falumban" tengetem a napjaimat, én szeretem a nagyvárosi életstílust , de nem gondolom hogy ebbe feltétlenül beletartozna a "szexeljünk minnél több emberrel" felfogás.

2012. márc. 21. 11:36
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
49%-os valahogy nekem is egy éretlen gyereknek tűnik. csak nem azért, mert az is? :P
2012. márc. 21. 11:43
 16/27 anonim ***** válasza:
66%
egyáltalán nem
2012. márc. 21. 11:46
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem pont hogy az a lúzer aki 30 meg 60 nőt dönt meg, mert nem bír egy normálisat találni aki kitart mellette.
2012. márc. 21. 12:02
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem vagy az!
2012. márc. 21. 12:09
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy az.
2012. márc. 21. 13:06
 20/27 anonim ***** válasza:
0%

"Szerintem pont hogy az a lúzer aki 30 meg 60 nőt dönt meg, mert nem bír egy normálisat találni aki kitart mellette."

Igen a kövérek is ezt mondják. Ők nem dagadtak, csak nem tudnak lefogyni. Tipikus bénabéla válasz. Gratulálok. Légy boldog azzal akivel akarsz. Én az éretlen meg keresem a további lehetőségeket.

2012. márc. 21. 14:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!