Lúzer fiúk! Prostizás vagy várakozás?
Ha unod az önkielégítést akkor prostizás...Én várakozom...:-)
[de lúzer azért nem vagyok...]
Ez egy nagyon érdekes kérdés, ugyanis ha valami ehhez hasonló elhangzik akkor rögtön sorakoznak a szűz lányok, hogy jaj ne tedd én pont ilyen pasira vágyom! Jómagam is szűz vagyok, 20 éves. Rengeteg visszautasítást kaptam a lányoktól. Még csak esélyem sem volt bizonyítani. Azonban ha a lányok több esélyt adnának a fiúknak akkor, nem kellene a pasiknak ilyen szolgáltatásokat igénybe venni. Én most tartok ott, hogy igenis el fogok menni örömlányhoz. Elegem van már abból, hogy nap mint nap csak a szüzességem elvesztésen jár az eszem. Nem bírok magammal és szorongok tőle. Tudomásom szerint nem én vagyok az egyetlen férfi aki efféle gondokkal küzd, a többség akikkel erről beszéltem pozitívan reagálta le. Azt kell, hogy mondjam ezek után én már nem is vagyok hajlandó a lányoknak könyörögni. Elmegyek a prostihoz, megtörténik aminek meg kell, fizetek, aztán mindenki megy a maga útján tovább. Minden esetre én már nagyon várom az első alkalmat, akár pozitív akár negatív élmény lesz!
20/F
#5 Lüke vagy :)) Nagyon bízom benne, hogy van egy jó barátod aki befizet anélkül, hogy tudnád, pl. egy bulinak álcozva, vagy ilyesmi, mert a "depivagyok öngyi leszek" nem vezet sok jóra.
Látom net előtt vagy eleget, ha GYK-ra írsz. Mennyit beszélgetsz cseten nőkkel? nem arról, hogy dugtok-e este, hanem úgy a szánalmas nyomulós cél nélkül? próbáld meg, megéri. chat.hu, regelsz egy nevet lehetőleg ne a "mamegduglak" vagy a "szűz27" legyen, hanem értelmes, majd belépsz és próblákozz. Fontos, hogy 10x annyi kosarat fogsz kapni mint élőben, de szard le, megéri ha a 11. nőtől tanulsz:)
#7 Elmehetsz prosizni, addig oké. Szexelsz egy jót. (szerinted jót). Csak egy pár dolgot ne felejts el:
- akkor menj ha magadban tudod tartani, nem fog egyetlen nőnek se tetszeni a hogyvesztettemelaszüzességem beszélgetésnél
- Egy szex az sajnos csak egy szex... 2-3 nap és megint hiányod lesz. Goto 10... heti 1-2 prosti meg egy komplett átlagfizetés, ezért az igazi megoldás csak a saját barátnő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!