Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lúzer fiúk! Prostizás vagy...

Lúzer fiúk! Prostizás vagy várakozás?

Figyelt kérdés
Ti melyiket választottátok? Én egyre jobban hajlok az elsőre.

2011. dec. 28. 20:15
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
65%
Én 17 éves fiú vagyok és szűz. De nem azért mert lúzer vagyok,(és ez nem kifogás) hanem csak az igazi nőt keresem akit nem azért fogok megba**ni, hogy eldicsekedhessem a haveroknak, hanem szexelünk, mert szeretjük egymást és bízunk egymásban.
2011. dec. 28. 20:19
 2/23 anonim ***** válasza:
81%

Ha unod az önkielégítést akkor prostizás...Én várakozom...:-)

[de lúzer azért nem vagyok...]

2011. dec. 28. 20:19
 3/23 anonim válasza:
Miért kérdező?Van sok pénzed?Akkor hajrá.
2011. dec. 28. 20:43
 4/23 A kérdező kommentje:
Hát sok nincs de erre telne :)
2011. dec. 28. 20:56
 5/23 anonim ***** válasza:
43%
Nekem nem fér bele a prostizás az értékrendembe. Egyszerűen elborzaszt az a tudat hogy fizessek a szexért és hogy a prosti biztosan undorral lenne velem. Sajnos már 27 vagyok, de nem volt még senkim mert finoman szólva nem vagyok egy ideális kinézetű pasas és önbizalmam sincs. De küzdeni fogok érte hogy javítsak a kinézetemen. De ha azután sem jön össze semmi a akkor a 30. szülinapom előtt megölöm magam, mert nem leszek 30 évesen szűz. De prostihoz nem megyek.
2011. dec. 28. 21:26
 6/23 anonim válasza:
42%
Hát, én nem vagyok lúzer, de a prostizással jobban járnál. Először is megszűnne a stressz, hogy "Még mindig szűz vagyok!". Másodszor pedig (és ezt a legkomolyabban mondom) nagyon sokat lehet tőlük tanulni, ha megkéred őket, hogy mutassanak pár dolgot. Annak ellenére, hogy nem tartom őket embernek, "jó tanárok" ;)
2011. dec. 28. 22:24
 7/23 anonim ***** válasza:
93%

Ez egy nagyon érdekes kérdés, ugyanis ha valami ehhez hasonló elhangzik akkor rögtön sorakoznak a szűz lányok, hogy jaj ne tedd én pont ilyen pasira vágyom! Jómagam is szűz vagyok, 20 éves. Rengeteg visszautasítást kaptam a lányoktól. Még csak esélyem sem volt bizonyítani. Azonban ha a lányok több esélyt adnának a fiúknak akkor, nem kellene a pasiknak ilyen szolgáltatásokat igénybe venni. Én most tartok ott, hogy igenis el fogok menni örömlányhoz. Elegem van már abból, hogy nap mint nap csak a szüzességem elvesztésen jár az eszem. Nem bírok magammal és szorongok tőle. Tudomásom szerint nem én vagyok az egyetlen férfi aki efféle gondokkal küzd, a többség akikkel erről beszéltem pozitívan reagálta le. Azt kell, hogy mondjam ezek után én már nem is vagyok hajlandó a lányoknak könyörögni. Elmegyek a prostihoz, megtörténik aminek meg kell, fizetek, aztán mindenki megy a maga útján tovább. Minden esetre én már nagyon várom az első alkalmat, akár pozitív akár negatív élmény lesz!

20/F

2011. dec. 29. 00:10
 8/23 anonim válasza:
29%

én a kurv.ákat dugom

14/F

2011. dec. 29. 23:13
 9/23 menta34 ***** válasza:
81%

#5 Lüke vagy :)) Nagyon bízom benne, hogy van egy jó barátod aki befizet anélkül, hogy tudnád, pl. egy bulinak álcozva, vagy ilyesmi, mert a "depivagyok öngyi leszek" nem vezet sok jóra.

Látom net előtt vagy eleget, ha GYK-ra írsz. Mennyit beszélgetsz cseten nőkkel? nem arról, hogy dugtok-e este, hanem úgy a szánalmas nyomulós cél nélkül? próbáld meg, megéri. chat.hu, regelsz egy nevet lehetőleg ne a "mamegduglak" vagy a "szűz27" legyen, hanem értelmes, majd belépsz és próblákozz. Fontos, hogy 10x annyi kosarat fogsz kapni mint élőben, de szard le, megéri ha a 11. nőtől tanulsz:)

2012. jan. 5. 14:39
 10/23 menta34 ***** válasza:
11%

#7 Elmehetsz prosizni, addig oké. Szexelsz egy jót. (szerinted jót). Csak egy pár dolgot ne felejts el:

- akkor menj ha magadban tudod tartani, nem fog egyetlen nőnek se tetszeni a hogyvesztettemelaszüzességem beszélgetésnél

- Egy szex az sajnos csak egy szex... 2-3 nap és megint hiányod lesz. Goto 10... heti 1-2 prosti meg egy komplett átlagfizetés, ezért az igazi megoldás csak a saját barátnő.

2012. jan. 5. 14:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!