Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meddig várjak? Összejöhet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig várjak? Összejöhet?

Figyelt kérdés
van egy fiú, aki nekem nagyon tetszik és a jelek alapján én is tetszem neki. Sokat szoktunk szemezni, mindig a közelembe van, a barátnőimmel szokott beszélgetni akkor amikor velem vannak de ha velem beszélget akkor sose néz a szemembe, a hangja halkabb, és eléggé ideges ha a közelébe vagyok. Sokszor szokott "véletlenül" nekem jönni, rám esni meg ilyeneket csinál. A suliban is sokat szemezünk, szünetekbe mindig a közelembe van és próbál beszélgetni velem akkor is ha a barátnőim ott vannak de mindig lesüti a szemét ha hozzám beszél. A múltkor azt vettem észre egyik szünetbe, hogy engem néz erre én is odafordultam és néztük egymást egy darabig mire eljutott a tudatáig, hogy néz, és akkor elkezdett énekelgetni XD és olyan ideges volt Sokan azt mondták, várjak mire összeszedi magát, mivel nagyon félénk, de meddig várjak? Szerintetek ezek alapján lehet összejöhet? 15/L
2011. dec. 24. 20:06
 1/10 anonim ***** válasza:

Össze bizony,csak félénk,nem határozott alkat.Az a lényeg,hogy lehet jobb lenne ha te is lépnél valamit,hogy magabizosabb legyen ő is ezáltal.

19F

2011. dec. 24. 20:09
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszi :) De nem tudom mit léphetnék? Szinte minden nap beszélünk..mit kéne lépnem?
2011. dec. 24. 20:12
 3/10 anonim ***** válasza:
Mai világban tök mindegy hogy ki kezdeményez... kérdezz rá, hogy szeretne e tőled vmit :)
2011. dec. 24. 20:15
 4/10 A kérdező kommentje:
Huuhhh..ezen gondolkoztam már hogy rá kéne kérdezni, de nem merem...félek attól hogy ezek a jelek alapján amiket leírtam mégsem tetszek neki..
2011. dec. 24. 20:17
 5/10 anonim ***** válasza:

az 1. válaszoló vagyok.

Ne kérdezz rá.Dicsérgesd,éreztesd,hogy neked is bejön és felnézel ré mint egy férfire.mutasd ki,hogy akarod őt,de csak ugy,hogy magadat ne hozd ciki helyzetbe,érted mire gondolok.

2011. dec. 24. 20:33
 6/10 A kérdező kommentje:
Értem mire gondolsz :) nagyon köszi :) sokat segítettél :D
2011. dec. 24. 20:34
 7/10 anonim ***** válasza:

A vonat nem vár, a sorompó áll

és a szerelem, ha beindul, nincs megállás

A vonat nem vár, elindult már

és a szerelemvonatból, nincs kiszállás

2011. dec. 24. 21:56
 8/10 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Ezzel arra akarsz célozni hogy van esélyem nála vagy mire?
2011. dec. 25. 14:11
 9/10 anonim ***** válasza:

az 1. vagyok,szerintem van esélyednála.Azért mondom ,mert fiatalabb koromban én is ilyen voltam mint a srác :)

Most 20 leszek ,sok szerencsét :)

2011. dec. 25. 14:27
 10/10 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi :DD ha azt mondod hogy te is ilyen voltál akkor mit csináljak vele hogy végre lépjen valamit?
2011. dec. 25. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!