Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lúzer fiúk! Prostizás vagy...

Lúzer fiúk! Prostizás vagy várakozás?

Figyelt kérdés
Ti melyiket választottátok? Én egyre jobban hajlok az elsőre.

2011. dec. 28. 20:15
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Csak barátnőre semmi esélyem sajnos.
2012. jan. 5. 15:54
 12/23 rambo ***** válasza:
Én ajánlom neked a kondizást, mindenkinek lehet jó teste, de szép arca hát arra nem lehet sajnos gyúrni. Ez megvan utána jönnek majd a nők, én nálam bevált. :)
2012. jan. 5. 17:06
 13/23 A kérdező kommentje:
3 éve edzek rendszeresen, a testem eléggé kidolgozott, de ez nem elég.
2012. jan. 5. 17:15
 14/23 anonim ***** válasza:
57%
Olyan nincs, hogy lúzer... olyan viszont van, hogy a türelem rózsát terem, én 21 éves koromig vártam és nem bántam meg, a prosti meg... hát... kinek a pap kinek a papné...
2012. jan. 12. 23:33
 15/23 anonim ***** válasza:
32%
Én is "ártatlan" vagyok, de kizárt dolog, hogy szexért fizessek valaha is! Egyrészt visszataszítónak tartom másrészt keményen fogalmazva sóher vagyok! A pénzt többre értékelem mint holmi szüzesség elvesztését! Ha örök életemre az maradok ez van a magánytól nem félek és nem is bánnám meg, hogy nem adtam ki pénzt ilyenre. Szóval marad a várakozás, de ha nem jön annyi baj legyen van millió más dolog is a világon!
2012. jan. 25. 20:39
 16/23 anonim ***** válasza:
Ja 20 vagyok és nem vagyok lúzer. A szüzesség nem egyenlő a lúzerséggel.
2012. jan. 25. 20:40
 17/23 anonim ***** válasza:
67%
Először csak szopatni menj, két három szopatás után próbálkozhatsz a kúrással, ha nem jön össze elsőre ne ess kétségbe. És soha ne mond el semelyik barátnődnek az elsőt mert nem tudják megérteni.
2012. jan. 28. 18:20
 18/23 anonim ***** válasza:

Az, hogy nincs baratnod nem egyenlo azzal, hogy luzer vagy!

Nezd a pozitiv ertekeidet ne a negativakat. Es ne feledd, egy no se fog boldogabba tenni, onmagadban is boldog kell legy ez a lenyeg! A nok amugyis csak megeszik az idodet es az energiadat, amig fiatal vagy, jobb ha az eletedet epited, tanulsz, stb, majd raer 30-40 evesen mikor lesz eleg penzed es idod rajuk!

2012. jan. 28. 20:31
 19/23 anonim ***** válasza:
20%
én lány vagyok, nem értem a kérdezőket szűz vagyok,nem jövök be a nőknek ha megkérhetek valakit aki szűz tegyen már fel egy képet magáról.érdekelne miért érzitek magatokat csúnyának...stb meg köszönném
2012. jan. 29. 21:57
 20/23 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem egyik sem jó. Én az elsőt választottam.

Jobb nem lett, rosszeb sem. Rosszab akor lesz ha kiderül és kiröhögnek.

Az egészben a legrosszab, hogy csak után fog kiderülni.

Nagy dolgot ne várjál, nem nagy szám. Csak akkor csináld ha nem vagy lekizős.

Inkább próbálkozz csajozni.

Jobb lett volna ha vannak érzések is.

Hidegen belevágni...ááá

Nekem nem lett tőle jobb. Egy alkalom nem tapasztalat.

2012. márc. 22. 21:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!