Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogy van az, hogy az ide író...

Hogy van az, hogy az ide író lányok/nők minimum 50%a oda van a szűz fiúkért, holott a valóságban kb a 98% ki nem állhatja?

Figyelt kérdés
2013. febr. 14. 20:02
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:

miért nem keresel szűz csajt?

meg azt se értem, miért nyafogsz ennyire (már bocsi). egy csomóan próbáltak segíteni, meg biztatni, de te csak hajtogatod, hogy soha nem lesz csajod, meg blabla. hát ilyen hozzáállással....

2013. febr. 20. 18:06
 42/44 anonim ***** válasza:

Csatlakozom a síráshoz és idézem magam:

Mondjam hogy 25 évesen még nem voltam lánnyal,talán épp azért mert azt látom és gondolom hogy ha ez kiderülne egyszerűen körberöhögnének,lehet hogy nem szemtől szemben de a pletyka alap az meglenne.A mai világból kifolyólag mondom ezt ahol gyerek fejjel a tizen-huszon éves korosztály úgymond már mindent tud holott még egy munkahelye nem volt.Erről lehetne értekezni.Ki mit gondol ír ide erről és most a lányokra gondolok de mégis az ellenkezőjét cselekszi mert hát a kor szellem megköveteli.Nem tudom értitek-e amit közölni akartam.

2013. febr. 21. 13:22
 43/44 anonim ***** válasza:
Egyébként a 17.-ik válaszolót becsülöm a legjobban hogy egy ilyet beírt.És engem érdekelne a két pár története.
2013. febr. 21. 13:56
 44/44 anonim ***** válasza:

"A mai világból kifolyólag mondom ezt ahol gyerek fejjel a tizen-huszon éves korosztály úgymond már mindent tud holott még egy munkahelye nem volt"

Tényleg mindent tudnak, azért minden második kérdés az, hogy "lehetek terhes."

2013. febr. 22. 13:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!