Miért csábìtóbb egy szűz lány? Mi olyan kecsegtető a férfiaknak abban, hogy elvehetik egy lány ártatlanságát?
Figyelt kérdés
2013. febr. 14. 18:48
1/20 anonim válasza:
az h nincs összehasonlitási alapja... értd? :—)
2/20 anonim válasza:
Miért szereted a tiszta ruhát és miért nem a használtat? Na látod...
3/20 anonim válasza:
hát én biztosan nagyon rossz helyen ismerkedek, mert a pasim lelépett amikor megtudta, hogy szűz vagyok.... neki ezek szerint nem volt túl kecsegtető :(
4/20 anonim válasza:
1.) Én is szűz vagyok, kedvünkre bénázhatunk (mellesleg gyengédebb vagyok, de ez már részletkérdés)
2.) Mert megtisztel a bizalmával
3.) Mert nem kapok el (valószínűleg) semmi szart, nem ment keresztül rajta a helyi focicsapat
4.) Mert nem r*banc és ez számomra hatalmas pluszpont
5/20 anonim válasza:
3.
Hidd el még jól is jártál , hogy lelépet.
7/20 anonim válasza:
Kiegészíteném annyival, hogy tőlem akkor léptek le a nők, mikor megtudták, hogy nem vagyok tapasztalt. No comment.
#4 vagyok
8/20 anonim válasza:
nálam nemlenneválook az h szüz... csak tájékoztasson erröl. hogy ugy tudjam kezelni ahogy ö megérdemli :—)
9/20 anonim válasza:
Nekem azért lenne vonzó, mert ez olyasmi, amit csak egyszer lehet megtenni és megtisztelő lenne, ha rám bízná magát. Emellett én is szűz vagyok, így nem kellene attól rettegnem, hogy kinevet vagy bénának tart, hiszen még nincs viszonyítási alapja.
10/20 anonim válasza:
"4.) Mert nem r*banc és ez számomra hatalmas pluszpont"
miért, aki már nem szűz, az egyenlő azzal h r*banc? :D ezt te se gondoltad komolyan :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!