Miért csábìtóbb egy szűz lány? Mi olyan kecsegtető a férfiaknak abban, hogy elvehetik egy lány ártatlanságát?
Kedves 10-es!
Az állítás így szólt:
Aki szűz, az nem ribanc.
És nem úgy, hogy:
Aki nem szűz, az ribanc.
Egy kis logikus gondolkozást kérnénk!
Nagyon egyszerű a válasz, mert a férfiak többségének (nem mind tudatosan) imponál, hogy ő alakíthatja ki a szexuális szokásait a szűz leányzónak. Gondolj csak bele, mennyi minden dől el az első ilyen alkalommal, meghatározza az életed további részében a szexuális viselkedésedet.
Nagyon egyszerűen úgy is lehetne fogalmazni, hogy a saját kedvére formál.
Azért megcáfolnám, ezt az "Aki szűz az nem r1banc" állítást.
Ismerek egy csajt, aki szűz ugyan, de az a tipikus szűzk_rva. Mindenkivel összenyal, megujjaztatja magát pasikkal, de azért büszkélkedik, hogy jaj ő szűz. :)
Ó, igen, előzőnél nagyon ott a pont. Találkoztam már én is azzal a mentalitással, amikor a kreténje kitalálja, hogy ő a nagy szerelemre tartogatja magát, de addig persze, ki is akarja élni magát, így minden buliban lepipáz valakit, hogy azért a kor szelleméhez is igazodjon.
A másik meg, hogy ismertem olyan csajt is, aki ugyan nem tolt ennyire demagóg köröket, ellenben valami vérlázító volt mégis. Hülyítette a pasikat, akik meg jöttek az "ő nem olyan lány" gyökérséggel. Én meg álltam ott tátott szájjal, hogy mégis mi az istent esznek egy r1bancban, akit meg sem tudnak dugni...
Olyan csajt is ismertem, aki elég bizarrul kezelte a szülői szigort és prüdériát. Állítólag a csaj saját maga állította, hogy a szülei megeskették, hogy - azt hiszem - 18 éves koráig nem fekszik le senkivel. A csaj nagyon tiszteli a szüleit és az adott szó fontosságát, így ezt be is tartotta. Aztán betöltötte a 18-at, és elkezdett pótolni, gyorsan frissen össze is jött 5-6 egyájszakás kaland.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!