Ha szűzként összejövök egy olyannal, akinek már sok kapcsolata volt, rosszul járok?
Sajnos nem lehet tudni, hogy hogy fog viselkedni, miután együtt voltatok.
De ha járni akarsz vele, akkor a lefekvés ELÉ időzítsd azt, mintegy kérd el a szex "árát", vagyis amit ő szeretne, azért cserébe azt, amit Te szeretnél. Akár ki is mondhatod neki, amikor kér valamire, hogy "oké, szivesen, de Te meg azt szeretnéd, hogy..." Akár hosszú időn keresztül is. Pl. ha elhív sétálni, akkor kéred, hogy fogja meg a kezed, és csókolózzatok. Vagy ha le akarja húznia bugyidat, akkor kösd azt egy feltételhez, hogy pl. oké, de előtte menjetek el együtt társaságba,m koncertre. Szóval amire vágysz vele. MERT JÓ ESÉLLYEL magától nem fogja megadni, ah csak szexet akar.
Így egy kicsit jobban jössz ki belőle a rosszabbik kimenetel esetén is.:)
Az hogy két ember mennyire illik össze, nem ezen fog múlni!
Egy nőcsábász is találkozhat, egy olyan nővel, akivel olyan jól érezné magát, hogy meg sem fordulna a fejében, hogy milyen jó lenne mással is rosszalkodni :)
Ha meg nem tetszenél meg neki annyira, akkor is összejöhetne veled és félreléphetne, akkor is ha te lettél volna neki az első barátnője, tehát erre így nem lehet azért alapozni! Másfelől meg hogy mennyire korrekt valaki, hogy egyenesen megmondja hogy csak arra kellenél neki, vagy direkt lehazudná a csillagokat az égről, ez sem azon fog múlni hogy kinek mennyi barátnője volt.
Még nem történt közöttünk semmi, meg sem csókolt. De eddig próbál a kedvemben járni. Oda megyünk ahova én akarom, vagyis kérdezget hogy mihez lenne kedvem, és akkor azt csináljuk. Nem nagy valami, de múltkor mondtam hogy szeretnék elmenni XY pizzázóba, és elvitt. Előtte meg mondtam hogy nem voltam még XY helyen, és oda mentünk.
Meg most még nagyon figyelmes, udvarias.
De gondolom eleinte ez alapvető dolog.
Hát akkor ezt folytassátok szépen!:)
És mondd el neki, milyen kapcsolatra vágysz. Pl. megmondhatod, hogy nem szeretnéd, ha megcsalna, hanem inkább szóljon előtte.
szerintem, aki p*cs, az p*cs is marad
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!