Hogy mondjam el, hogy már nem vagyok szűz? 14/L
18:35
Szerintem a gyerek szerelmet ne keverjük itt a valódi szerelemmel.
Mert a ti korotokban nem a testiségről kellenne szólnia, nem arról, hogy ki mikor és hogyan vagy kivel bújik ágyban.
Egy fiatal tizenéves nme tudja, igazából, hogy mi a szerelem. Ennek jelentőségét az első komolyabb kapcsolatban fogja átérezni, megérteni. Mondjuk fiatal felnőttkorban.
A gyerekszerelemnek ártatlannak és békésnek kellene lennie. Édesnek, és aranyosnak. A gyerekszerelem teljesen más, mint amit később éreznek az emberek az életükben. Teljesen másról szól-kellene szólnia. Nem a testiség a fontos ebben a korban, főleg nem 10-14-16 évesen.
KÉrdező: rettegek attól, ha a lányom ennyi idős lesz majd..
Rettegek, de nagyon. A te problémád, hát vised a következményeit. Előbb át kellene gondolni a cselekedeteidet!
Azt érzem, nem megfelelő manapság a szülők és a gyermekeik között a kommunikáció, kamaszkorban ez különösen nehéz.
12 éves lány vagyok. Ha az én szüleim ilyet hallanának tőlem,
1-ső dolguk lenne felpofozni, amúgy sosem szoktak
2-dik dolguk lenne elküldeni a p*csába, és r*hadtul leszidni
2-dik dolgok lenne ordibálni egymassal( ez alatt az idő alatt elosonnék)
De az is lehet, hogy az 1-es ill. 2-es ill. 3-aseseményt nem élném túl LELKILEG, ezért felöltöznék, fognék egy kis pénzt, a telón, és elmennék othonról. Majd írj, hogy mi lett. De az is lehet, hogy kicsit hazudsz, hogy ne csinálják meg veled az egyes ill. kettes pontot, hogy azt mondod, hogy megerőszakoltak. Amúgy hol csináltad? És hány fiúval? Milyen idősek voltak? Hogyan találkoztatok először?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!