Hogy mondjam el, hogy már nem vagyok szűz? 14/L
Biztos, hogy haragudni fognak, bár ha velem ilyet közölne a 14 éves lányom, első korban magamnak adnék egy pofont, hogy mit rontottam el.
Az ilyen kérdések miatt egyre jobban félek attól, hogy szülő leszek egyszer.
24/N
azt talan nem kene elmondanod nekik, hogy mar tobb pasi is jart benned...
a szulok gondoskodasanak hianya is kozrejatszhatott... 14 evesen 8.as lehetsz, a helyedben en azert elgondolkoznek azon milyen ertekrendel rendelkezhetsz, mert tartasod az biza nincs. 8.askent mar lehet egynel tobb baratod, akivel parkapcsolatot eltel, de lefekudni egy pasival talan igaz erzelmekkel kene. Ha fogalmad sincs arrol, milyen szerelembol egyutt lenni valakivel, akkor hamarosan felelotlen anyakent is elkonyvelheted magad. Ha normalis szuleid vannak, akik normalis lanyt igyekeytek faragni beloled, akkor jobb ha ezt az informaciot nem osztod meg veluk, es tartod magad a korai anyasagtol. Ha ezt tudnak, valoszinuleg melyen csalodnanak benned, mert mar felnottnek szamitasz olyan szinten, hogy tudsz donteseket hozni. De ha neked csak a szex szamit, akkor eleve el vagy baszarintva, es felesleges azt hinned hogy igazi no vagy. Inkabb konnyuveru...
Nekem egy kérdésem van.
Hogy függ össze szűzesség elvesztése a korai anyaság?
Azért mert valaki korán (és esetleg szerelem nélkül) szexel attól még lehet annyi esze, hogy védekezik.
Legalábbis ez a minimum!
ma 12:16
No persze, aztán mert 14 évesen készen áll mindenre.. Egy 14 éves nem tud számolni az esetleges következményekkel, és itt gondolok a felnőtteket érintő dolgkról. Nem az vezet a felnőtté váláshoz, hogy 12-14 évesen ezzel azzal kefélünk. Ennél összetettebb a felnőtté válás kérdése. Azt látom testileg megérnek előbb, igazából még az sem, csak korán kezdik, miközben szelllemileg egyrekésőbb érnek meg... Nem értem miért kell enyire előre rohanni bármiben is, egyszerűen egy tizenéves nem ér fel egy felnőtt érett ember gondolkodosávál, hiába hiszik azt , hogy érettebbek a koruknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!